ΑΚΜΗ

Ακμή – Ποια θεραπεία να επιλέξω;

Phytopeeling: Πρόκειται για μια θεραπεία ιδιαιτέρως αποδοτική για τα δέρματα που ταλαιπωρούνται από πορώδη ακμή, λιπαρή όψη και μικροφλεγμονές. Εφαρμόζεται ένα μοναδικό μείγμα βοτάνων που πετυχαίνει την ανάπλαση και την αναδόμηση της επιδερμίδας για να αποκτήσετε πρόσωπο που σφύζει από υγεία και λάμψη.

Θεραπεία Ακμής Murad: Η θεραπεία αντιμετωπίζει ορατά την ακμή και ρυθμίζει τη λιπαρότητα της ακνεϊκής επιδερμίδας. Βασίζεται στη συνέργεια του σαλικυλικού οξέος με τη ρετινόλη και άλλα αντιφλεγμονώδη συστατικά τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση των βλαβών και την πρόληψη εμφάνισης νέων.

Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος που προκαλεί αυξημένη παραγωγή σμήγματος και τοπική φλεγμονή λόγω της ύπαρξης του προπιονικού βακτηρίου της ακμής. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία αλλά συμβαίνει να παρουσιάζεται και μετά την ενηλικίωση.

Η ήπιας μορφής ακμή χαρακτηρίζεται από λιγοστά κόκκινα στίγματα και στις σοβαρότερες περιπτώσεις τα στίγματα μπορεί να είναι εκατοντάδες και να καλύπτουν το πρόσωπο, τον λαιμό, το στέρνο και την πλάτη.

Γιατί να επιλέξω τα Vivify;

Η κάθε περίπτωση ακμής αντιμετωπίζεται διαφορετικά ανάλογα με την κλινική εικόνα του ενδιαφερόμενου και τη σοβαρότητα της ακμής.

Τα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης VIVIFY προσφέρουν μια σειρά θεραπειών για την αντιμετώπιση της ακμής που εξατομικεύονται για να προσφέρουν ορατά αποτελέσματα στην όψη και την υφή του δέρματος.

Οι θεραπευτικές μέθοδοι παρακολουθούνται και εφαρμόζονται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.