ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η ανάπλαση, αναδόμηση και η διατήρηση της ποιότητας ενός νεανικού  δέρματος είναι στόχος κάθε γυναίκας.  Με τον  όρο ανάπλαση δέρματος εννοούμε την παραγωγή υγιούς δέρματος κάτω από την επιδερμίδα και την αντιμετώπιση των φθορών που έχουν προκληθεί με την πάροδο του χρόνου ή από εξωγενείς παράγοντες.

Η ηλικία δεν είναι η μόνη που ευθύνεται για τη διαφοροποίηση στην ποιότητα και την όψη του δέρματός μας.  Άλλες αιτίες είναι η ηλιακή ακτινοβολία, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, οι ορμονικές μεταβολές, η ακμή, η έλλειψη κατάλληλης φροντίδας και περιποίησης, το στρες, το κάπνισμα, η κακή διατροφή, κ. ά. Η λάμψη χάνεται, το δέρμα ταλαιπωρείται και ο μηχανισμός ανάπλασής του εξασθενεί. Ο ρυθμός της σύνθεσης του κολλαγόνου δεν ακολουθεί τον επιταχυνόμενο ρυθμό της αποδόμησής του. Το διαθέσιμο κολλαγόνο μειώνεται και έτσι το δέρμα χάνει την πολύτιμη αυτή πρωτείνη που αποτελεί το βασικό δομικό στοιχείο του.

Σήμερα, με τις σύγχρονες μεθόδους της Κοσμετολογίας, έχουμε τη δυνατότητα να αναζωογονήσουμε τον μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος και να επαναφέρουμε στο δέρμα μας , τη νεανική του υφή.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.