ΑΝΔΡΕΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟ

Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες επιθυμούν να έχουν καθαρό και λαμπερό Προσωπο. Με την Αισθητική Δερματολογία αυτή η επιδίωξη πλέον είναι απόλυτα εφικτή καθώς οι θεραπευτικές τεχνικές της προλαμβάνουν αλλά και αντιμετωπίζουν ποικίλες παθήσεις του δέρματος, αισθητικής κυρίως φύσης.

Με την αξιοποίηση της τεχνολογικής εξέλιξης, στο πλαίσιο της Αισθητικής Δερματολογίας εφαρμόζονται ιατρικές, ελάχιστα παρεμβατικές, μέθοδοι για την ανάπλαση και την αναδόμηση της ανδρικής επιδερμίδας ενώ ταυτοχρόνως, δερματικές βλάβες αποκαθίστανται προσφέροντας άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Τα VIVIFY παρέχουν υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας και Κοσμητικής Ιατρικής σε άνδρες που νοιάζονται για την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός τους, με την ασφάλεια που προσφέρει εξειδικευμένη και έμπειρη ιατρική ομάδα.

Βουτουλονική Τοξίνη: Εξαιρετικά δημοφιλής θεραπεία που αντιμετωπίζει δραστικά τα σημάδια της γήρανσης που εμφανίζονται στο Προσωπο με την πάροδο του χρόνου. Εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές, απαλύνει τις υπάρχουσες ρυτίδες και χαρίζει λάμψη και νεότητα.

Θεραπεία με Υαλουρονικό: Πρόκειται για μια ασφαλή μέθοδο που πραγματοποιείται με ενέσιμη έγχυση του υαλουρονικού οξέος κάτω από την επιδερμίδα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητα του προσώπου και έχει αντιγηραντική δράση, προσφέροντας νεανική όψη.

Medical Grids (Νήματα): Άμεση ανάκτηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας προσφέρει η πρωτοποριακή θεραπεία με ιατρικά νήματα. Τα αποτελέσματα της μη επεμβατικής τεχνικής ανόρθωσης του προσώπου σας διαρκούν έως και 18 μήνες.

PRP (Aυτόλογη Μεσοθεραπεία): Αντιγηραντική και αναπλαστική δράση προσφέρει η θεραπεία PRP, χάρις σε υλικά που προέρχονται από τον ίδιο σας τον οργανισμό! Το δέρμα ενυδατώνεται βαθιά, γίνεται ελαστικό και ακτινοβολεί λάμψη που διαρκεί έως και 4 μήνες.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!