ΑΝΔΡΕΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑ

Με την Αισθητική Δερματολογία το «όνειρο» του αψεγάδιαστου σώματος μπορεί να γίνει πραγματικότητα για τον άνδρα. Η τεχνολογική εξέλιξη βοήθησε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Αισθητικής Δερματολογίας με ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους που αποκαθιστούν τις σωματικές ατέλειες και προσφέρουν άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και Κοσμητικής Ιατρικής των VIVIFY απευθύνονται σε άνδρες που μεριμνούν για την υγεία και την εμφάνιση του σώματός τους και παρέχονται από εξειδικευμένη Ιατρική Ομάδα.

Anti-Lipo Agents: Η αντι-λιποδυστροφική θεραπεία στοχεύει στην εξάλειψη του τοπικού πάχους, ρυθμίζοντας τη λειτουργία των λιποκυττάρων και συμβάλλοντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας.

Lipolix: Απόλυτα ασφαλής θεραπεία για τους άνδρες που ενδιαφέρονται να επιτύχουν τοπική λιποδιάλυση και να απολαύσουν άμεσα τα αποτελέσματα. Εφαρμόζεται ανώδυνα και σε κάθε συνεδρία διαπιστώνετε την απώλεια πόντων.

Μεσοθεραπεία Σώματος: Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους σε κοιλιά, γλουτούς, πόδια και μπράτσα και απευθύνεται σε άνδρες που επιθυμούν να αποφύγουν άλλες επεμβατικές μεθόδους τοπικής λιποδιάλυσης.

Σκληροθεραπεία: Οι ευρυαγγείες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα πόδια σας μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την ιατρική μέθοδο της σκληροθεραπείας. Μαζί με τα αισθητικά ψεγάδια των ευρυαγγειών, εξαφανίζονται και τα συμπτώματα που τυχόν τις συνοδεύουν.

Medical Grids: Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο ανόρθωσης των ιστών σε σημεία του σώματος που έχουν χάσει την σφριγηλότητά τους. Εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρό και συμβάλλει στην άμεση ανάκτηση της ελαστικότητας του δέρματός σας.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!