ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές μέθοδοι αποτρίχωσης, που ποικίλουν ως προς την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια των αποτελεσμάτων .

Στα Vivify είναι διαθέσιμες όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες και λύσεις για κάθε περίπτωση αποτρίχωσης.

Οι λύσεις που προτείνουμε είναι απόλυτα εξατομικευμένες και εξαρτώνται από τον τύπο του δέρματος, το χρώμα της  τρίχας αλλά και και το σημείο του προσώπου ή του σώματος που θα εφαρμοσθεί.

Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου προσωπικού μας καταρτίζουμε το πλάνο της θεραπείας δηλαδή τη μέθοδο ή τον συνδυασμό των μεθόδων που θα εφαρμόσουμε, τον αριθμό συνεδριών αλλά και τη συχνότητα εφαρμογής.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και να σας προσφέρουμε οριστικό αποτέλεσμα.

Λύσεις αποτρίχωσης που προσφέρουν τα Vivify.

IPL Cryolyssis For Men : Ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος, ιδανική για μικρές περιοχές .  Διαθέτει το πλεονέκτημα της κρύας κεφαλής που δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς πόνο.

IPL Super Hair Removal : Μόνιμο αποτέλεσμα με το πλεονέκτημα ότι  καλύπτει  τις μεγάλες περιοχές του σώματος σε μικρότερο χρόνο. 

Applisonix για τις λευκές και ξανθές τρίχες : Ριζική αποτρίχωση με τη χρήση  υπερήχων. Εφαρμόζεται ακόμα και σε τριχοφυΐα σε σπίλους (ελιές). 

 Laser Epil η νέα, καινοτόμα εφαρμογή της Mixed Laser Technology : Ανάλογα με το περιστατικό καταχωρούμε τις κατάλληλες παραμέτρους και γίνεται με ευκολία η επιλογή της ιδανικής θεραπείας με συνδυασμό των τριών τύπων laser.
Laser  Alexandrite μόνιμη αποτρίχωση που δρα εστιασμένα : Εφαρμόζεται σε όλες τις  περιοχές προσώπου και σώματος. Απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας καταστρέφοντας τον θύλακα  χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς.
Laser Diode : Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και αφήνει ανέπαφο το δέρμα. Ιδανικό για εφαρμογή σε πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες και μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Laser ND-YAG : Eκπέμπει σε μεγαλύτερο βάθος από κάθε τύπο laser. Έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα  στις μελαχρινές ή μαυρισμένες επιδερμίδες και μπορεί να εφαρμοστεί και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Αποτρίχωση με τη Σύγχρονη Τεχνολογία Vivify. 

 Ποιες είναι οι  μέθοδοι που θα προτείνατε εσείς για πιο άμεσα και οριστικά  αποτελέσματα;

Οι πιο σύγχρονες μεθόδοι αποτρίχωσης που υπάρχουν σήμερα για μόνιμο και οριστικό αποτέλεσμα είναι τα πολυχρωμικά Laser IPL και τα μονοχρωμικά Laser  που είναι ανάλογα με το μήκος κύματος που εκπέμπουν τα :Alexandrite, Διοδικό και ND-Yag.

Βασίζονται στην εκπομπή φωτός, το οποίο έχει την ιδιότητα να στοχεύει τη χρωστική του δέρματος που ονομάζεται μελανίνη.  Η μελανίνη είναι συγκεντρωμένη στο θύλακα της τρίχας, οπότε διοχετεύοντας μεγάλη ποσότητα φωτός στην περιοχή  αυξάνεται η θερμοκρασία μέσα στον θύλακα και καταστρέφουμε την τρίχα χωρίς να καίμε το γύρω δέρμα.

Διαφορές laser και ipl

LASER

  • Συγκεκριμένο μήκος κύματος και μονοχρωματική δέσμη φωτός.
  • Εστιάζει σε συγκεκριμένο σημείο και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
  • Μικρότερο αριθμό εφαρμογών άρα γρηγορότερα  τα επιθυμητά αποτελέσματα.

IPL

  • Πολυχρωμικό laser, που μας δίνει πολλά μήκη κύματος μαζί .
  • Το φως είναι διάχυτο και έντονο άρα και απόλυτα ασφαλές.
  • Διαθέτει μεγάλη ενεργή κεφαλή, που σημαίνει ότι μπορούμε να καλύπτουμε τις μεγάλες περιοχές όπως  τα πόδια σε μικρότερο χρόνο.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος;

Και οι δύο είναι αποτελεσματικές. Άλλωστε έχει παρατηρηθεί ότι ακόμα και το ίδιο άτομο  μπορεί να έχει καλύτερο αποτέλεσμα με το laser σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός του   και  σε άλλα σημεία με το IPL .

Το σημαντικό είναι ότι όταν έρθει κάποιος κοντά μας, θα βρει οπωσδήποτε την κατάλληλη λύση ακόμα και αν χρειαστεί να συνδυάσουμε τις μεθόδους. Το πλάνο που θα σχεδιάσουμε στην πρώτη επίσκεψη καταρτίζεται με γνώμονα όλες τις παραμέτρους που διαφοροποιούν την τριχοφυΐα που εμφανίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο ή ακόμα και στα διαφορετικά σημεία του σώματος του ίδιου ατόμου.

Ενδεικτικές τιμές
αποτρίχωσης ανα περιοχή

Οι τιμές αφορούν σε πακέτα
των 8 θεραπειών με IPL CRYOLYSSIS. Πατήστε πάνω τους για να μάθετε λεπτομέρειες.

Αυτί 175€
Κολάρο (Προσφορά) 135€
Πλάτη 749€
Πόδια 749€
Στήθος 499€
Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
40% έκπτωση στο 1ο Ραντεβού.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΝΕΡΗΣ

Κάνοντας έρευνα στο internet κατέληξα στα Vivify. Ξεκίνησα πριν από έξι μήνες με τη μέθοδο IPL Super hair Removal και μπορώ να πω ότι αν και δεν έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα έχω ήδη δει αποτέλεσμα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΝΕΡΗΣ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΑΔΑΜ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Επισκέφθηκα τα Vivify για να βρω λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυία που αντιμετώπιζα στην περιοχή του κολάρου. Επειδή στον χώρο εργασίας μου με υποχρεώνουν να ντύνομαι με πουκάμισο με ενοχλούσε η εικόνα οι τρίχες να προεξέχουν από το γιακά. Στα Vivify μου έδωσαν τη δυνατότητα με τη μέθοδο του IPL να δώσω λύση στο πρόβλημα μου εύκολα, γρήγορα και χωρίς πόνο.

ΑΔΑΜ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΣΠΥΡΟΣ ΚΙΛΙΑΣ

Δοκίμασα δεν το κρύβω διάφορες μεθόδους σε διάφορα κέντρα ιατρικά και μη, προσπαθώντας να βρω λύση, χωρίς να έχω το αποτέλεσμα που ήθελα. Πριν από ένα χρόνο περίπου επισκέφθηκα τα δερματολογικά ιατρεία των Vivify. Το αποτέλεσμα οφείλω να ομολογήσω είναι θεαματικό.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΙΛΙΑΣ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS