ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Αποτριχωση για ανδρες – Ποια θεραπεία να επιλέξω;

Τα VIVIFY παρέχουν στους άνδρες διαφορετικές μεθόδους μόνιμης ή ημιμόνιμης αποτρίχωσης υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διαμορφώνονται εξατομικευμένες θεραπείες αναλόγως με τον τύπο του δέρματος και της τρίχας.

IPL Cryolyssis: Αποτελεί την πλέον προηγμένη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης για την επίμονη τριχοφυΐα που εμφανίζεται στο σώμα και σε διάφορα σημεία του ανδρικού προσώπου. Είναι ιδανική για την επιδερμίδα και των δύο φύλων, χάρις στη μοναδική καινοτομία της κρύας κεφαλής που προσφέρει ανώδυνη αποτρίχωση.

IPL Super Hair Removal: Σύγχρονη, άμεση και ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης IPL, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας -εξαιρούνται οι λευκές τρίχες. Η μέθοδος αποτρίχωσης ενδείκνυται για όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιτρέπει τη φροντίδα μεγάλων περιοχών του σώματος, χωρίς πόνο και με μόνιμα αποτελέσματα.

Applisonix: Η μέθοδος APPLISONIX εξασφαλίζει ριζική αποτρίχωση σε ξανθές και λευκές τρίχες, με τη συνδρομή των υπερήχων. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος καθώς και για όλους τους τύπους τρίχας.

Depilation Soft: Πρόκειται για μία μέθοδο αποτρίχωσης με ζεστό κερί εμπλουτισμένο με μικρο-ίνες το οποίο επιτρέπει τη σωστή αφαίρεση της τρίχας από τον θύλακα, με άνετο και αποτελεσματικό τρόπο.

Γιατί να επιλέξω Αποτρίχωση Vivify

Όλο και περισσότεροι άνδρες θέλουν να απαλλαγούν από την έντονη τριχοφυΐα από το σώμα τους είτε για λόγους υγιεινής είτε για αισθητικούς.

Οι ώμοι, το στήθος, και η πλάτη αποτελούν συνήθως ζώνες που χρειάζονται αποτριχωση.

Άλλοι άνδρες επιθυμούν να έχουν καθαρό πρόσωπο και επιζητούν να κάνουν αποτριχωση στην περιοχή των ζυγωματικών, του λαιμού και του μεσόφρυου.

Η τριχοφυΐα του ανδρικού σώματος είναι πιο απαιτητική στην καταπολέμησή της.

Υπάρχει μεγαλύτερη εναπόθεση μελανίνης από ότι στις γυναίκες καθώς οι ανδρικές ορμόνες (τετοστερόνη) ενισχύουν την πυκνότητα και την ανθεκτικότητα της τριχοφυΐας.

Η λεία και καθαρή επιδερμίδα ενισχύει την αίσθηση της υγιεινής και τονώνει την αυτοπεποίθηση του άνδρα σήμερα.

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα του άνδρα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με λύσεις όπως ξυράφι ή αποτριχωτική κρέμα.

Προσφέρουν προσωρινό αποτέλεσμα και προκαλούν δερματικά προβλήματα και ερεθισμούς.

Η οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας αποτελεί επίτευγμα των τελευταίων ετών στο οποίο βοήθησε σημαντικά η εξέλιξη της τεχνολογίας.

 

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
40% έκπτωση στο 1ο Ραντεβού.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.