ΜΑΛΛΙΑ

Οι άνδρες αγαπούν και νοιάζονται για τα μαλλιά τους καθώς αποτελούν εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της γοητείας και της αυτοπεποίθησής τους.

Η τριχόπτωση, η αραίωση του τριχωτού της κεφαλής και η τάση για φαλάκρα αποτελούν εφιάλτη για τους άνδρες κάθε ηλικίας. Οι νέες επαναστατικές θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το πρόβλημα και προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις.

Η θεραπεία δεν εφαρμόζεται μόνο για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα αλλά δρα και προληπτικά και θεραπευτικά ενισχύοντας την ποιότητα και την ποσότητα των τριχών.

Hair Toner: Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία που συστήνεται για την πρόληψη αλλά και την αναστολή του φαινομένου της τριχόπτωσης στους άνδρες. Επιτυγχάνεται η τόνωση και η ενδυνάμωση του θύλακα της τρίχας, καθώς και η προστασία της δομής των μαλλιών.

Hair Botox – Keratin: Η θεραπεία απευθύνεται σε άνδρες που επιθυμούν να αναδείξουν τη λάμψη και τη δύναμη των μαλλιών τους. Η εφαρμογή της φόρμουλας Botox – Keratin συνδράμει στην αναδόμηση της κερατίνης των μαλλιών, προσφέροντας λείανση. Η θεραπεία επανορθώνει τα λέπια της φθαρμένης τρίχας, χαρίζοντας ενυδάτωση και στιλπνότητα που διαρκεί.

Head Hair: Αποτελεί την πλέον σύγχρονη θεραπεία για την ενδυνάμωση των μαλλιών σε άνδρες κάθε ηλικίας και προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ημέρες μετά την εφαρμογή της. Πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ενέσιμης μεσοθεραπείας και πετυχαίνει την αύξηση της τριχοφυΐας στα σημεία όπου εντοπίζεται η αραίωση.

PRP Hair: Η θεραπεία PRP Hair πραγματοποιείται με την έκχυση πλάσματος του ίδιου του ασθενή στα σημεία όπου παρατηρείται αραίωση των μαλλιών. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη και ασφαλή μέθοδο που πετυχαίνει τόσο τη μείωση της τριχόπτωσης όσο και την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!