ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Η πάροδος του χρόνου επηρεάζει την εμφάνιση του προσώπου και του σώματος και φθείρει τον οργανισμό εκ των έσω επηρεάζοντας τα οστά και τις αρθρώσεις του άνδρα.

Η Ορθοπαιδική Αντιγήρανση προσφέρει θεραπείες που προλαμβάνουν τις παθήσεις των αρθρώσεων και έχουν αποτελεσματική αντιγηραντική δράση.

Βλαστο-αντιγήρανση:Η σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνική της βλαστο-αντιγήρανσης εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρό με ανώδυνο και αναίμακτο τρόπο. Η βλαστο-αντιγήρανση μπορεί να αντιμετωπίσει την αρθρίτιδα στα γόνατα και την καρπομετακάρπια άρθρωση του χεριού σας.

Κολαγένεση: Η έγχυση εμπλουτισμένου κολλαγόνου με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν ενοχλήματα. Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας των αρθρώσεων και την αύξηση της αντοχής των οστών, προσφέροντας παράλληλα αντιγηραντική δράση.

Υαλουρονικό Anti-aging: Με τη θεραπεία που βασίζεται στην έγχυση υαλουρονικού νατρίου στις αρθρώσεις, επιτυγχάνεται η αύξηση της λίπανσης και η προστασία του χόνδρου στα γόνατα και τα χέρια, ώστε να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της αρθρίτιδας.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!