ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

Οι ανάγκες των ανδρών διαφέρουν από εκείνες του γυναικείου φύλου, καθώς η επιδερμίδα του προσώπου τους παρουσιάζει περίπου 30% μεγαλύτερη πυκνότητα και εμφανίζει συχνά τάση για ερεθισμούς, εξαιτίας του καθημερινού ξυρίσματος.

Σε όλες τις αισθητικές θεραπείες που απευθύνονται στο αντρικό κοινό χρησιμοποιούνται μοναδικές συνθέσεις και καινοτόμες μέθοδοι για τις ξεχωριστές απαιτήσεις του κάθε δέρματος.

Τι χρειάζεται το ανδρικό Προσωπο για να διατηρείται υγιές, λαμπερό και νεανικό;

Ενυδάτωση: Οι άνδρες της σύγχρονης εποχής νοιάζονται για την υγεία και την ευεξία του προσώπου τους και επιζητούν εξειδικευμένες θεραπείες που προσφέρουν ενυδάτωση, αποκατάσταση της υδατικής ισορροπίας του δέρματος και άμεση ανανέωση. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διατήρηση της φυσικής λάμψης του προσώπου σας και της νεότητάς σας.   

Σύσφιξη: Η χαλάρωση του δέρματος, που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου, είναι αλήθεια πως επιδρά αρνητικά στη γοητεία του ανδρικού προσώπου. Οι αισθητικές θεραπείες στοχεύουν στην επιβράδυνση της αλλοίωσης των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης και στην αποκατάσταση της μυϊκής ατονίας του προσώπου, διότι έχετε την ανάγκη να δείχνετε και να αισθάνεστε νέοι.

Ακμή: Έφηβοι αλλά και ενήλικοι εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου αντιμετωπίζουν προβλήματα αισθητικής φύσεως εξαιτίας της ακμής, είτε λόγω της διαρκούς εμφάνισης στιγμάτων είτε εξαιτίας της ύπαρξης ουλών. Τα VIVIFY παρέχουν διάφορες θεραπείες κατά της ακμής και των συνεπειών της, που βελτιώνουν αισθητά την όψη και την υφή του δέρματός σας. Οι θεραπείες εξατομικεύονται αναλόγως της σοβαρότητας της κατάστασης και της γνωμάτευσης του δερματολόγου.  

Διαγνωστικό Προσώπου

Professional Skin Analyzer 3 σε 1

Βρείτε την κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Το Professional Skin Analyzer 3 σε 1 είναι μια μοναδική υπηρεσία που με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αναλύει την επιδερμίδα του προσώπου σε βάθος σκανάροντάς την.

Με την πλήρη και λεπτομερή του διάγνωση, ο ειδικός γιατρός εντοπίζει με απόλυτη ακρίβεια τα επίπεδα κολλαγόνου, ορμονών, ενυδάτωσης και κούρασης, αξιολογεί τις ανάγκες σας και σας καθοδηγεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση για την εξυγίανση της επιδερμίδας σας.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!