ΑΝΔΡΕΣ ΣΩΜΑ

Η επαγγελματική περιποίηση του ανδρικού σώματος στοχεύει τόσο στην ενίσχυση της υγείας όσο και στην αισθητική βελτίωση και περιλαμβάνει θεραπείες για ολικό ή τοπικό αδυνάτισμα, σύσφιξη αλλά και Spa. Τα VIVIFY προσφέρουν εξατομικευμένα προγράμματα αδυνατίσματος, διατροφής και μυϊκής ενδυνάμωσης, με τη συνδρομή του άρτια εκπαιδευμένου ιατρικού προσωπικού που διαθέτουν, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Τι χρειάζεται το Σωμα σας για να δυνατό, νεανικό και υγιές;

Ολικό Αδυνάτισμα: Οι θεραπείες αδυνατίσματος που εφαρμόζονται στα VIVIFY αφορούν σε μεθόδους νέας γενιάς οι οποίες πετυχαίνουν την αποτοξίνωση του οργανισμού και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Ο κάθε άνδρας λαμβάνει προσωπικό πρόγραμμα διατροφής που σχεδιάζεται και προτείνεται από διατροφολόγους, το οποίο στοχεύει όχι μόνο στη μείωση του βάρους, αλλά στην ενεργοποίηση των καύσεων λιπώδους ιστού και την αποβολή του από τον οργανισμό.

Τοπικό Αδυνάτισμα: Η υγεία και η ευεξία του σώματος αποτελούν ζωτικής σημασίας επιδιώξεις για τους σύγχρονους άνδρες, γι αυτό στα VIVIFY εφαρμόζονται εξειδικευμένες μέθοδοι που επιτυγχάνουν τοπικό αδυνάτισμα στα σημεία που δεν βελτιώνονται με προσεγμένη διατροφή και συστηματική άσκηση.

Σύσφιξη: Η μείωση στην ελαστικότητα του δέρματος που προκαλείται με την πάροδο του χρόνου δεν αφορά μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο Σωμα -οι περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την χαλάρωση στους άνδρες εντοπίζονται στα χέρια, την κοιλιακή χώρα, τους μηρούς και τους γλουτούς. Εξειδικευμένες θεραπείες, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές απαιτήσεις σας, δύνανται να επαναφέρουν την σφριγηλότητα στο Σώμα σας.

Spa: Οι εξαντλητικοί ρυθμοί ζωής των σύγχρονων ανδρών προκαλούν σωματική αλλά και ψυχική κόπωση σε άτομα κάθε ηλικίας. Προσφέρετε στον εαυτό σας τα δώρα που μας παρέχει η Φύση τα οποία σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές ιατρικές μεθόδους, χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες ξεκούρασης, ευεξίας και αναζωογόνησης.

Διαγνωστικό Σώματος

Professional Lipoanalyser

Κάνετε τον πιο σύγχρονο διαγνωστικό έλεγχο για το σώμα σας.

Το Professional Lipoanalyzer, μέσω της ηλεκτρικής αγωγιμότητας, δίνει στον ειδικό διατροφολόγο σε λίγα μόνο λεπτά λεπτομερείς πληροφορίες για την κατάσταση του σώματός μας ως προς το λίπος, τη μυική μάζα και την κατανομή τους, το ποσοστό ενυδάτωσης, τον βασικό μεταβολισμό κ.ά.

Με βάση τις αναλυτικές μετρήσεις, ο ειδικός σάς καθοδηγεί στην καταλληλότερη θεραπεία και διατροφή.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.