ΑΝΔΡΕΣ

Η ανάγκη για ομορφιά και ανανέωση είναι όλο και πιο επιτακτική στον άνδρα αφού βελτιώνει την εξωτερική του εμφάνιση και τονώνει την αυτοπεποίθησή του.

Στα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης VIVIFY αξιοποιούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις δυνατότητες που μας προσφέρει η επιστήμη προκειμένου να καλύπτουμε και τις ανάγκες του ανδρικού φύλου.

Πρόσωπο: Η ανδρική επιδερμίδα έχει διαφορετικές απαιτήσεις σε σχέση με των γυναικών και αυτός είναι ο λόγος που σε όλες τις αισθητικές θεραπείες χρησιμοποιούνται καινοτόμες συνθέσεις και τεχνικές για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε δέρματος.

Σώμα: Η υγεία και η ευεξία του σώματος αποτελούν πρωταρχικούς στόχους για τους σύγχρονους άνδρες, γι αυτό εφαρμόζονται εξειδικευμένες μέθοδοι που πετυχαίνουν ολικό ή τοπικό αδυνάτισμα, σύσφιξη αλλά και αναζωογόνηση με θεραπείες Spa.

Αποτρίχωση: Οι άνδρες επιδιώκουν την οριστική εξάλειψή της τριχοφυϊας από σημεία του προσώπου και κυρίως του σώματός τους, απαίτηση που είναι εφικτή με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Αισθητική Δερματολογία: Το ανδρικό δέρμα είναι εξίσου επιρρεπές με το γυναικείο στα δερματολογικά προβλήματα τόσο της νεότητας (ακμή) όσο και της γήρανσης. Με τις λιγότερο επεμβατικές μεθόδους επιτυγχάνεται ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας καθώς και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών σε πρόσωπο και σώμα.

Ορθοπαιδική Αντιγήρανση: Η πάροδος του χρόνου δεν επηρεάζει μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά και φθείρει τον οργανισμό εκ των έσω. Οι θεραπείες της ορθοπαιδικής αντιγήρανσης εφαρμόζονται στις αρθρώσεις με στόχο να προληφθούν σοβαρές εκφυλιστικές παθήσεις.

Μαλλιά: Η τριχόπτωση, η αραίωση του τριχωτού της κεφαλής και η τάση για φαλάκρα αποτελούν «εφιάλτες» για το ανδρικό φύλο. Οι σύγχρονες μέθοδοι αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα εν λόγω προβλήματα, ενισχύοντας τη διαχρονικότητα της γοητείας του κάθε άνδρα.  

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!