Η τεχνική της μεσοθεραπείας στην ιατρική έχει ιστορία και δεδομένα πολλών ετών. 

Ξεκίνησε βρίσκοντας λύσεις σε θέματα ορθοπαιδικής γρήγορα όμως εντάχθηκε στο πεδίο της αισθητικής δερματολογίας.

Η διάτρηση του δέρματος με λεπτή βελόνα με ταυτόχρονη ένεση διαφόρων υλικών όπως υαλουρονικο οξύ, vit c, Dmae αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πλέον χρησιμοποιούμενες μεθόδους σήμερα στον τομέα της αισθητικής ιατρικής.

Μια από τις πιο εξελιγμένες μορφές μεσοθεραπείας είναι το vital injector το οποίο είναι αδιασταύρωτο υαλουρονικο οξύ χαμηλού μοριακού βάρους με τη χρήση ειδικής συσκευής χειρός.

Ο γιατρός με τον τρόπο αυτό μπορεί να “κεντήσει” την υπό θεραπεία περιοχή με απόλυτο έλεγχο του βάθους και της ποσότητας του υαλουρονικού οξέως.

Οι λεπτές ρυτίδες του προσώπου αμβλύνονται, η επιδερμίδα ενυδατώνεται, η ελαστικότητα βελτιώνεται και το δέρμα αποκτά λάμψη η οποία θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα.

Η θεραπεία εφαρμόζεται επίσης γεμίζοντας τις οριζόντιες γραμμές του λαιμού (περιδέραιο της Αφροδίτης ) όπως και την ευαίσθητη περιοχή του ντεκολτέ.

Το βέλτιστο αποτέλεσμα της θεραπείας είναι αθροιστικό.

Δύο επαναλήψεις σε ένα μήνα και στη συνέχεια συντήρηση ανά τρίμηνο η εξάμηνο αρκούν για να δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πρόκειται για μια απλή, γρήγορη και ανώδυνη ενέσιμη θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια και σε μικρότερες ηλικίες.

Για μια ολοκληρωμένη λύση, τα VIVIFY προτείνουν το συνδυασμό των σύγχρονων μεθόδων κοσμητικής ιατρικής με τις κατάλληλες θεραπείες αισθητικής, στο πλαίσιο μια εξατομικευμένης θεραπευτικής προσέγγισης.

Στην προκειμένη περίπτωση το Vital Injector συνδυάζεται απόλυτα με θεραπείες σύσφιξης και ανάπλασης, ραδιοσυχνότητες RF , fractional laser και δερμοαπόξεση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ελπίδα Χριστοδουλίδη
Ιατρός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Vivify

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403