Η φροντίδα του ανδρικού σώματος στοχεύει τόσο στην ενίσχυση της υγείας όσο και στην αισθητική βελτίωση. Διώξτε το λίπος που επιμένει!

Πολλοί είναι πλέον οι άντρες που αναζητούν τη βοήθεια των ειδικών και την επαγγελματική περιποίηση για να βελτιώσουν και να ανανεώσουν την εμφάνισή τους.

Με τη βοήθεια της Αισθητικής Δερματολογίας το «όνειρο» του αψεγάδιαστου σώματος μπορεί να γίνει πραγματικότητα και για τον άνδρα.

Η καθιστική ζωή και η κακή διατροφή προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους, ιδίως όσο μεγαλώνουμε.

Συνήθως, οι άντρες έχουν περιττά κιλά κυρίως στα πλάγια της κοιλιάς και στομάχι.

Το κοιλιακό πάχος δεν είναι μόνο άβολο, αλλά αποτελεί επίσης και ένα μεγάλο κίνδυνο για την υγεία.

Τα VIVIFY σας προτείνουν τρεις εξειδικευμένες μεθόδους που επιτυγχάνουν τοπικό αδυνάτισμα στα σημεία που δεν βελτιώνονται με προσεγμένη διατροφή και συστηματική άσκηση.

Κρυολιπόλυση

Η ιατρική Κρυολιπόλυση αποτελεί μια καινοτόμα θεραπεία που αντικαθιστά τη γνωστή λιποαναρρόφηση, προσφέροντας αναίμακτη και εντελώς ακίνδυνη καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση λίπους, όπως είναι τα πλάγια της κοιλιάς και το στομάχι για τους άνδρες.

Η θεραπεία που στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό, προκαλεί την απόπτωση των λιποκυττάρων.

Η ελεγχόμενη καταστροφή των λιποκυττάρων γίνεται με απόλυτη ασφάλεια και ο οργανισμός τα αποβάλλει με φυσικές διαδικασίες.

Ειδικά για τις περιοχές με επίμονο τοπικό πρόβλημα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε με την πιο εντατική σωματική άσκηση όπως κοιλιά, μηροί, γόνατα, χέρια.

Το γεγονός ότι η Ιατρική Κρυολιπόλυση στοχεύει στην απόπτωση ενός αριθμού λιποκυττάρων καθιστά το αποτέλεσμα στην υπό θεραπεία περιοχή μόνιμο.

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 35 έως 40 λεπτά και η προτεινόμενη συχνότητα είναι μία φορά το μήνα.

COAX MED

Το COAX MED είναι μια πολυδραστική πλατφόρμα, η οποία κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε διεθνές επίπεδο, καθώς συνδυάζει δύο καινοτόμες τεχνολογίες: την πανίσχυρη μονοπoλική συχνότητα (Radio Frequency up to 350W) και τον λιποδιαλυτικό υπέρηχο ( cavitation high frequency waves 40-50Khz).

Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός επιτρέπει τη δράση της παραγόμενης ενέργειας σε βάθος στο χόριο και στον υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων, αλλά και την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση των κυττάρων για την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου βελτιώνοντας εντυπωσιακά την δομή των ιστών και προσφέροντας ταυτόχρονα τέλειο συσφικτικό αποτέλεσμα. 

Για πρώτη φορά τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετρήσιμα αλλά και επιβεβαιώσιμα με κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις.

Διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα μειώνοντας τα σημάδια του χρόνου και της γήρανσης του δέρματος.

Δεν απαιτούν κόπο ή ταλαιπωρία και όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν στις περισσότερες περιπτώσεις με 6 μόνο συνεδρίες.

Τα VIVIFY προσφέρουν εξατομικευμένα προγράμματα αδυνατίσματος, διατροφής και μυϊκής ενδυνάμωσης, με τη συνδρομή του άρτια εκπαιδευμένου ιατρικού προσωπικού που διαθέτουν, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Επωφεληθείτε της προσφοράς: 40% έκπτωση στα προγράμματα αδυνατίσματος μέχρι 30/6.

Τηλ. Επικ.: 2111822225-27

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403