ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ & ΠΑΝΑΔΕΣ

Δυχρωμίες, Πανάδες, Ευρυαγγείες – Ποια θεραπεία να επιλέξω;

Photorejuvenation (IPL): Αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης των βλαβών που δημιουργούνται στο δέρμα εξαιτίας της συστηματικής έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, της ηλικίας ή και της κληρονομικής προδιάθεσης. Με τη φωτοανάπλαση που διενεργείται με Laser ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για την αντιμετώπιση των πανάδων, των δυσχρωμιών και των λεπτών ευρυαγγειών. Σας προσφέρει ομοιόμορφη απόχρωση στην επιδερμίδα, νεανική λάμψη και βελούδινη αίσθηση του δέρματός σας.

Spider Lines: Πρόκειται για μία θεραπευτική μέθοδο η οποία εξαλείφει αποτελεσματικά τα αραχνοειδή αγγεία ή τις λεπτές ευρυαγγείες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα σας. Είναι ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία και ενδείκνυται τόσο για το πρόσωπο όσο και για τις γάμπες και τους μηρούς.

Γιατί να επιλέξω τα Vivify;

Το εξειδικευμένο προσωπικό των VIVIFY μπορεί να σας συστήσει την κατάλληλη θεραπεία για να αντιμετωπίσετε τα ψεγάδια του προσώπου σας, με βάση τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται είναι δοκιμασμένες και εξαιρετικά ασφαλείς για να αποκτήσετε με τον πλέον ανώδυνο τρόπο το Πρόσωπο που ονειρεύεστε.

Δείτε στο βίντεο πως τα VIVIFY, η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς αντιμετωπίζει θέματα με κιρσούς και ευρυαγγείες.
-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας προσφοράς.

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.