Οι Απόκριες είναι μια περίοδος που συνήθως σημαίνει πάρτι, ξενύχτια και βέβαια λίγο παραπάνω αλκοόλ. 

Όπως κάθε εορταστική περίοδος είναι απολαυστική και θετική για την ψυχολογία μας αλλά πολλές φορές αποδεικνύεται ότι έχει αρνητικές επιπτώσεις για το δέρμα.

Τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα είναι θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα, μαύροι κύκλοι και σακούλες γύρω από τα μάτια και γενικά ταλαιπωρημένη όψη.

Οι Vivify Experts σάς προτείνουν τα βήματα για να να επαναφέρετε την υγεία στο δέρμα σας και να επιστρέψει η λάμψη και η φρεσκάδα στο πρόσωπό σας.

Βήμα 1ο

Καθαρισμός και απολέπιση: Η βασική περιποίηση του προσώπου ξεκινά πάντα με έναν καλό καθαρισμό.

Όταν όμως έχει ταλαιπωρηθεί η επιδερμίδα χρειάζεται παράλληλα ένα καλό peeling που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή.

Βήμα 2ο

Ενυδάτωση και ανάπλαση: Μια βαθιά ενυδατική και θρεπτική θεραπεία όπως είναι η Age Repair θα καταπολεμήσει την αφυδάτωση και θα επαναφέρει τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα.

Παράλληλα βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και καταπολεμά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης όπως είναι οι λεπτές ρυτίδες.

Είναι ιδανική για την επαναφορά της φωτεινότητας και της ελαστικότητας στη θαμπή επιδερμίδα.

Βήμα 3ο

Φροντίδα της περιοχής των ματιών: Η περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητη γι΄αυτό και υποφέρει περισσότερο.

Για να καταπολεμήσουμε τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα που παρουσιάζονται, ιδιαίτερα μετά από το ξενύχτι και την ταλαιπωρία, προτείνουμε τη θεραπεία Eye Vitality.

Είναι μια θεραπεία που έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση χάρη στο Anti Dark Circle Complex, ενώ παράλληλα διεγείρει την ανάπτυξη των ινοβλαστών, προκαλώντας σύσφιξη και παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403