ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Θεραπείες Προσώπου – Ποια θεραπεία να επιλέξω;

Εξάλειψη Ρυτίδων στο Μέτωπο: Αποτελεί την πιο αξιόπιστη ιατρική θεραπεία για την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης του προσώπου. Με την εφαρμογή της θεραπείας επιτυγχάνεται η προσωρινή αδρανοποίηση των μυών που προκαλούν πτυχές και ρυτίδες στην επιδερμίδα σας. Τα αποτελέσματά της διαρκούν έως 12 μήνες.

Medical Grids: Πρόκειται για μία πρωτοποριακή, μη επεμβατική τεχνική ανόρθωσης των ιστών του προσώπου. Τα ιατρικά νήματα συμβάλλουν στην άμεση ανάκτηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματός σας.

PRP (Aυτόλογη Μεσοθεραπεία): Η PRP αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος, που αξιοποιεί υλικά από τον ίδιο σας τον οργανισμό. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενυδάτωση του προσώπου και την ανάκτηση της ελαστικότητάς του.

Μεσοθεραπεία Προσώπου: Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος. Προσφέρει ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματός σας και μειώνει τις λεπτές ρυτίδες που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο.

Θεραπεία με Υαλουρονικό: Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μια ασφαλής μέθοδος για το γέμισμα των ρυτίδων και την αποκατάσταση της υδατικής ισορροπίας. Βελτιώνει ορατά την ελαστικότητα της επιδερμίδας προσφέροντας φρέσκια και νεανική όψη σε όλο το πρόσωπο.

Dermapen: Η μέθοδος Dermapen μοιάζει με τη μεσοθεραπεία αλλά δρα πιο στοχευμένα σε σημεία που εντοπίζονται ρυτίδες και χαλάρωση. Είναι ανώδυνη και αναίμακτη και προσφέρει λείο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα.

Laser CO2: Αποτελεί την τελευταία λέξη των Laser και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά βλάβες και σημάδια που εντοπίζονται στο δέρμα του προσώπου σας. Είναι ιδανική και για τις ουλές της ακμής. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά από λίγες ημέρες από την εφαρμογή της θεραπείας, ενώ τους επόμενους 3-6 μήνες μεγιστοποιείται το αποτέλεσμα καθώς οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος συνεχίζουν την ανανέωση των κυττάρων.

Nefertiti Neck Lift: Πρόκειται για μια σύγχρονη και καινοτόμα εφαρμογή που εξαφανίζει τις ρυτίδες του λαιμού και προσφέρει τέλειο οβάλ σχήμα στο Προσωπο σας. Πετυχαίνεται αποτελεσματικά ο επανακαθορισμός των γραμμών του σαγονιού και του λαιμού, χαρίζοντας νεανική και όμορφη όψη.

Vital Injector: Η εξέλιξη της κλασικής μεσοθεραπείας είναι η θεραπεία Vital Injector. Η μέθοδος βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο, επιτυγχάνοντας τη μείωση των ρυτίδων και την επαναφορά της δομής της επιδερμίδας.

Γιατί να επιλέξω τα Vivify;

Επισκεφτείτε μας για να αξιολογήσουμε το αισθητικό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί και να σας συστήσουμε την κατάλληλη θεραπεία, ή τον ιδανικό συνδυασμό μεθόδων, για το πρόσωπό σας.

Το προσωπικό των VIVIFY παρέχει υπηρεσίες αισθητικής δερματολογίας και κοσμητικής ιατρικής, έχοντας την ασφάλεια μιας εξειδικευμένης ιατρικής ομάδας, με άρτια γνώση και τεχνική.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.