ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Κυτταριτιδα – 6 Λύσεις για 80% Βελτίωση σε 30 μέρες

6 μοναδικές λύσεις για την κυτταριτιδα από τα Vivify που μειώνουν την κυτταρίτιδα 80% σε 30 ημέρες.

1. Πρεσσοθεραπεία: Η θεραπεία επιτυγχάνει την ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας, την αποσυμφόρηση των μυικών εντάσεων και την αποτοξίνωση του οργανισμού από την κατακράτηση υγρών. Καταπολεμά την κυτταριτιδα σε όλα τα επίπεδα και μειώνει ορατά το τοπικό πάχος. Μάθετε περισσότερα.

2. Wellness: Είναι μία από τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς που δρα ενάντια στην κυτταριτιδα. Με τη χρήση υπερήχων πετυχαίνεται η εξαφάνιση της «φλούδας πορτοκαλιού» στην όψη του δέρματος, η μείωση του τοπικού πάχους και η αισθητή βελτίωση του περιγράμματος της σιλουέτας. Μάθετε περισσότερα.

3. Biocomplex: Η σύγχρονη φόρμουλα Biocomplex συστήνεται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με ορατή απώλεια πόντων και τόνωση της επιδερμίδας. Αποκαθιστά τη διαταραγμένη δομή των ιστών του δέρματος και εξαλείφει το τοπικό πάχος. Μάθετε περισσότερα.

4. PR Cell: Πρόκειται για μια ασφαλή θεραπεία που προσφέρει την αίσθηση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ. Με τη χρήση μιας συσκευής βαθιάς ενδοδερμίας, επιτυγχάνεται η απώλεια του τοπικού πάχους και η εξαφάνιση της κυτταρίτιδας. Μάθετε περισσότερα.

5. Sculpt Zone: Η θεραπεία Sculpt Zone είναι ιδανική για τις γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν το περίγραμμα του σώματός τους. Αποτελεί εντατική θεραπευτική μέθοδο για την εξάλειψη του συσσωρευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας, καθώς και για την απώλεια πόντων από την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς. Μάθετε περισσότερα.

6. Cellu-System: Αποτελεί δραστική θεραπεία για την αποσυμφόρηση του λιπώδη ιστού, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την βοήθεια της καφεΐνης. Η έντονη λιπολυτική δράση της καφεΐνης αποκαθιστά άμεσα και ορατά την όψη και την υφή του δέρματος. Μάθετε περισσότερα.

Φορμα Προσφορας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ : ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

WELLNESS

BIOCOMPLEX

PR CELL

SCULPT ZONE

CELLU - SYSTEM

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

40% ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Η κυτταριτιδα είναι μια διαταραχή αισθητικής φύσης που εμφανίζεται κυρίως στο γυναικείο σώμα χωρίς να κάνει διακρίσεις μεταξύ αδύνατων ή παχύσαρκων ατόμων.

Δημιουργεί όψη φλούδας πορτοκαλιού σε διάφορα σημεία της σιλουέτας, όπως στους μηρούς και τους γλουτούς, και προκαλεί τοπικές εισολκές στην επιφάνεια του δέρματος.

Η επιστήμη της ιατρικής αισθητικής, έχοντας πραγματοποιήσει άλματα τα τελευταία χρόνια, προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να απαλλαγεί από την κυτταριτιδα και να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό της.

Έχετε δοκιμάσει κάθε τρόπο για να απαλλαγείτε από την κυτταριτιδα και όμως εκείνη επιμένει!

Ποικίλες δίαιτες, προγράμματα αποτοξίνωσης, καλλυντικές κρέμες, «μαγικά» σπρέι, εξαντλητικές προπονήσεις μέχρι και συνταγές της γιαγιάς έχετε εφαρμόσει στις περιοχές του προβλήματος, χωρίς να πετύχετε καμία ορατή βελτίωση στην όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Πώς θα καταφέρετε να εξαφανίσετε την κυτταριτιδα από το σώμα σας;

Μάθετε τι είναι η κυτταριτιδα, ποιοι παράγοντες ευνοούν την εμφάνισή της, ποια είναι τα στάδια εξέλιξής της και για ποιον λόγο προτιμάει τον γυναικείο πληθυσμό.

Ενημερωθείτε ακόμη για τις σύγχρονες αισθητικές μεθόδους και τις ιατρικές θεραπείες που έχουν αναπτυχθεί και μπορούν να προσφέρουν ορατά αποτελέσματα βελτίωσης της κυτταρίτιδας έως την οριστική εξάλειψή της. 

Η κυτταριτιδα εκφράζει μια ενδογενή μεταβολή στη συνοχή του δέρματος, που προκαλείται λόγω κακής αιμάτωσης σε διάφορα σημεία του σώματος, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μην «τρέφονται» σωστά τα λιποκύτταρα της εκάστοτε περιοχής.

Ο οργανισμός έτσι, αντί να ανακατανέμει το λίπος που προσλαμβάνει ομοιόμορφα στο σώμα ή να το «καίει», το διανέμει στα λιποκύτταρα που φαινομενικά μόνο έχουν περισσότερη ανάγκη για τροφή.

Αυτά ύστερα αυξάνουν τον όγκο τους και συμπιέζουν τα αγγεία, εμποδίζοντας τις ανταλλαγές ουσιών ανάμεσα στους ιστούς και επιδεινώνοντας το πρόβλημα στη μικροκυκλοφορία.

Η κυτταριτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί κυρίως τις γυναίκες από την εφηβική ηλικία και μετά, ανεξάρτητα από το σωματικό τους βάρος.

Η ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού ωθεί τον συνδετικό ιστό να χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα σιγά σιγά εμφανίζει μια ανομοιόμορφη όψη που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού.

Εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι, την κοιλιά, τις γάμπες και στο εσωτερικό των μπράτσων.

Το γνωρίζατε;

Ο όρος κυτταριτιδα προέρχεται από την λέξη «κυτταρίτις», που αναφέρεται σε φλεγμονή ενός συνδετικού ιστού.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1920 όμως, η λέξη χρησιμοποιήθηκε για να εξυπηρετήσει τους εμπορικούς σκοπούς μιας ευρωπαϊκής επιχείρησης υπηρεσιών spa.

Αξιοποιήθηκε για να περιγραφεί η εικόνα του δέρματος στις προβληματικές ζώνες του γυναικείου σώματος.

Αργότερα ο όρος διέσχισε τον Ατλαντικό και ξεκίνησε να καθιερώνεται στις Η.Π.Α. Στα τέλη της δεκαετίας του ‘60, εμφανίστηκε στις σελίδες του περιοδικού Vogue και έκτοτε εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. 

Η κυτταριτιδα οφείλεται σε ποικίλους παράγοντες και μπορεί να επιδεινωθεί από αιτίες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο ζωής.

Κληρονομικότητα:

Η γενετική προδιάθεση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Συνήθως αν μια μητέρα έχει κυτταριτιδα, θα εμφανίσει και η κόρη της κάποια στιγμή στη διάρκεια της ζωής της.

Ορμονικές αλλαγές:

Κατά την εφηβεία, την εγκυμοσύνη και την εμμηνόπαυση συμβαίνουν ορμονικές μεταβολές στον γυναικείο οργανισμό που ευνοούν την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας.

Συνένοχοι θεωρούνται επίσης τα αντισυλληπτικά χάπια διότι συχνά προκαλούν κατακράτηση υγρών και η αύξηση του σωματικού βάρους που οδηγεί στην παχυσαρκία.

Παχυσαρκία:

Η κυτταριτιδα εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα σε υπέρβαρα άτομα και σε παχύσαρκα, καθώς τα λιποκύτταρά τους είναι πιο μεγάλα και έτσι, η συσσώρευση και παγίδευσή τους κάτω από την επιδερμίδα γίνεται εντονότερη.

Κακή διατροφή:

Μια ρουτίνα διατροφής φτωχή σε νερό και πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά και υδατάνθρακες ευνοεί την αφυδάτωση του οργανισμού και προκαλεί την κατακράτηση υγρών και κατ’ επέκταση, την κυτταρίτιδα.

Έλλειψη άσκησης:

Η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Γυναίκες που εργάζονται σε γραφείο και μένουν για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας σε καθιστή θέση είναι οι ιδανικές υποψήφιες για να παρουσιάσουν κυτταριτιδα.

Κάπνισμα:

Οι γυναίκες που καπνίζουν είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν κυτταριτιδα.

Το κάπνισμα φαίνεται πως επηρεάζει την διοχέτευση του αίματος στο δέρμα γι αυτό την καθιστά πιο έντονη και επομένως, ορατή.

Η κακή συνήθεια του τσιγάρου σταδιακά αποδυναμώνει το δέρμα, βλάπτει περαιτέρω τον συνδετικό ιστό και εξαπλώνει ευκολότερα το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Λεμφικές διαταραχές:

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας ευνοείται από τις διαταραχές στη λεμφική και αιματική κυκλοφορία.

Αν κάποιο άτομο έχει και κυτταριτιδα και ευρυαγγείες, είναι πιθανό η φλεβική πάθηση να ενισχύει την όψη φλούδας πορτοκαλιού στο δέρμα του.

Συνοπτικά, οι αιτίες που προκαλούν την κυτταριτιδα μπορούν να διαιρεθούν σε παράγοντες που μπορούν να ελεγχθούν και σε άλλους που επιδεινώνουν την κατάσταση.

Παράγοντες που δεν γίνεται να ελεγχθούν:
– Η κληρονομικότητα
– Οι ορμονικές διαταραχές
– Η φυσιολογική γήρανση
– Η φυλετική καταγωγή

Παράγοντες που επιδεινώνουν την κυτταριτιδα:
– Οι εξαντλητικές δίαιτες
– Η διατροφή με λιπαρά και υδατάνθρακες
– Η καθιστική ζωή
– Η κατακράτηση υγρών
– Το κάπνισμα
– Η έλλειψη άσκησης

Η κυτταριτιδα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος και αφορά σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες.

Η εξέλιξή της διαχωρίζεται σε 4 στάδια.

Στάδιο 0

Όταν η γυναίκα είναι όρθια ή ξαπλωμένη, το δέρμα της είναι και φαίνεται λείο.

Όταν ασκηθεί πίεση σε αυτό εμφανίζονται μερικές πτυχές, που δεν συνιστούν κυτταριτιδα.

Στάδιο 1

Όταν η γυναίκα είναι όρθια ή ξαπλωμένη, το δέρμα της είναι λείο.

Όταν το πιέσει με τα δάχτυλά της αρχίζουν να διακρίνονται «λακουβίτσες», δηλαδή κυτταριτιδα.

Στάδιο 2

Όταν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη, το δέρμα φαίνεται λείο, αλλά όταν στέκεται όρθια αποκτά την όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Στάδιο 3

Η κυτταριτιδα γίνεται εμφανής σε κάθε στάση του σώματος ακόμη και χωρίς την άσκηση πίεσης.

Ορισμένες γυναίκες που έχουν κυτταριτιδα σε αυτό το στάδιο αναφέρουν ότι παρατηρούν συμπτώματα κνησμού ή και πόνου σε περιπτώσεις γρήγορης αύξησης του σωματικού βάρους τα οποία συνοδεύουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Σε βιοψίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο δέρμα ανδρών και γυναικών από την περιοχή των μηρών και των γλουτών διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν σημαντικές ανατομικές διαφορές μεταξύ των δύο φύλων.

Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην κυτταριτιδα διότι το ανώτερο τμήμα του υποδόριου ιστού τους αποτελείται από μεγαλύτερα λιποκύτταρα σε σχέση με εκείνα των ανδρών.

Οι δεσμίδες δε του συνδετικού ιστού έχουν κάθετη διάταξη με κατεύθυνση προς τα κάτω και τοξοειδή προς τα επάνω.

Οπότε, όταν αλλάζει η εμφάνιση της λεπτής γυναικείας επιδερμίδας, αλλάζουν σχήμα και τα λιποκύτταρα.

Οι άνδρες από την άλλη πλευρά, διαθέτουν πιο παχιά επιδερμίδα ενώ το ανώτερο τμήμα του υποδόριου ιστού λεπτότερο και οι δεσμίδες του συνδετικού ιστού διασταυρώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα λιπώδη κύτταρα να παραμένουν μικρά και ανθεκτικά στην πίεση.

Τυχεροί οι άνδρες από τη φύση τους!

Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι πολυδιάστατη διότι οι αιτίες που την προκαλούν είναι ποικίλες.

Υπάρχουν καλλυντικά προϊόντα που εφαρμόζονται στο σπίτι και υπόσχονται την βελτίωση της όψης του δέρματος αλλά και σύγχρονες αισθητικές και ιατρικές θεραπείες για την εξάλειψή της.

Κρέμες κατά της κυτταρίτιδας

Δραστικά συστατικά, όπως η καφεΐνη και η ρετινόλη, φαίνεται ότι βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Σε εργαστηριακά πειράματα διαφάνηκε ότι προϊόντα με καφεΐνη και ρετινόλη έχουν την ιδιότητα να συρρικνώνουν τα λιποκύτταρα.

Άλλα συστατικά των αντικυτταριτιδικών κρεμών, όπως φυτικά εκχυλίσματα από γαρίφαλο ή πιπέρι, δείχνουν να καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και να βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή όπου εφαρμόζονται.

Ωστόσο, κανένα προϊόν δεν μπορεί να δράσει αποτελεσματικά αν το άτομο δεν φροντίζει να ασκείται και να διατρέφεται σωστά.

Αισθητικές θεραπείες για την κυτταρίτιδα

Τα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης VIVIFY προσφέρουν αισθητικές και ιατρικές θεραπείες για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κυτταρίτιδας.

Το επιστημονικό προσωπικό αξιολογεί την κατάσταση της κάθε ενδιαφερόμενης και προτείνει τις καταλληλότερες μεθόδους ανάλογα με τον τύπο της κυτταρίτιδας.

Πρεσσοθεραπεία: Η θεραπεία βοηθάει στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας στις περιοχές του σώματος όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Αποσυμφορεί τις μυϊκές εντάσεις και καταπολεμά την κυτταρίτιδα, μειώνοντας ορατά το τοπικό πάχος.

Wellness: Ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία που δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα με τη χρήση υπερήχων.

Επιτυγχάνεται η εξάλειψη της φλούδας πορτοκαλιού στην όψη του δέρματος και η αισθητή βελτίωση του περιγράμματος της σιλουέτας.

Biocomplex: Η μέθοδος προσφέρει ορατή απώλεια πόντων και τόνωση της επιδερμίδας, ενώ αποκαθιστά τη διαταραγμένη δομή των ιστών του δέρματος και εξαλείφει το τοπικό πάχος.

PR Cell: Η θεραπεία προσφέρει την αίσθηση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ και πετυχαίνει την απώλεια του τοπικού πάχους και την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας.

Sculpt Zone: Η θεραπεία είναι κατάλληλη για γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν το περίγραμμα του σώματός τους.

Δρα ενάντια στο συσσωρευμένο λίπος και την κυτταριτιδα και βοηθάει στην απώλεια πόντων από την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς.

Cellu-System: Η θεραπευτική μέθοδος στοχεύει στην αποσυμφόρηση του λιπώδους ιστού, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με τη βοήθεια της καφεΐνης.

Ιατρικές θεραπείες για την κυτταρίτιδα

Anti-Lipo Agents: Αποτελεί μία πρωτοποριακή θεραπεία που βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών και συμβάλλει στην αποτοξίνωση με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει και να ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Μεσοθεραπεία σώματος: Η θεραπεία συμβάλλει στην τοπική λιποδιάλυση και στη μείωση της κυτταρίτιδας αφήνοντας το δέρμα λείο και σφριγηλό.

Carboxytherapy: Αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με την έγχυση αερίου διοξειδίου του άνθρακα.

Συμβάλλει στην απελευθέρωση υγρών από τους ιστούς, βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος και περιορίζει την κυτταρίτιδα.

Corp-up: Σύγχρονη θεραπευτική μέθοδος που επιφέρει άμεση και θεαματική διαμόρφωση του σώματος.

Ενδείκνυται για ανόρθωση γλουτών, σμίλευση των μπράτσων και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Γιατί να επιλέξω τα Vivify;

Το επιστημονικό προσωπικό των Κέντρων Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης VIVIFY αξιολογεί την κατάσταση της κάθε ενδιαφερόμενης και προτείνει τις καταλληλότερες θεραπείες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ανάλογα με τον τύπο της.

Επισκεφτείτε μας για να εντοπίσουμε από κοινού τι χρειάζεται το Σωμα σας για να διατηρείται υγιές, λεπτό και νεανικό.

40% έκπτωση για Νέους Πελάτες.

40% έκπτωση για Νέους Πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς εδώ!

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Εμείς, στα Κέντρα Αισθητικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης VIVIFY πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης· είναι θέμα επιλογής.

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ

ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στα Vivify ακολούθησα ένα πρόγραμμα με θεραπείες βαθιάς απολέπισης και ενυδάτωσης, με αποτέλεσμα το πρόσωπό μου να αποκτήσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη που του έλειπε.

ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΡΑΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

Δεν έχω λόγια, η μόνη στιγμή της εβδομάδας που καταφέρνω να χαλαρώσω είναι όταν επισκέπτομαι τα Vivify για να απολαύσω θεραπείες spa.

ΡΑΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Απόλαυσα μία θεραπεία για το πρόσωπο μου, είδα άμεση διαφορά στις λεπτές ρυτίδες των ματιών μου. Αποφάσισα να τους εμπιστευτώ…και δεν το μετανιώνω.

ΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΣΑΝΤΥ ΡΕΜΠΕΣΤΕΚΟΥ

Η θεραπεία μου ολοκληρώθηκε σε 4 επισκέψεις, αν και μετά το τέλος της δεύτερης επίσκεψης το 70% των ευρυαγγειών είχαν εξαφανιστεί.

ΣΑΝΤΥ ΡΕΜΠΕΣΤΕΚΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS