Εκμεταλλευτείτε την περίοδο του χειμώνα για να αποκτήσετε μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα! Vol 1

Ο χειμώνας με τις ακραίες καιρικές συνθήκες μπορεί να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, είναι όμως και η κατάλληλη εποχή για να εφαρμόσουμε θεραπείες με ισχυρή αντιγηραντική και αναπλαστική δράση, οι οποίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν τις εποχές με μεγάλη ηλιοφάνεια.

Ιδιαίτερα ενδείκνυνται οι θεραπείες με laser, τα peeling, οι θεραπείες λεύκανσης και καταπολέμησης των κηλίδων αλλά και οι θεραπείες αντιγήρανσης με ισχυρά συστατικά.

Σας προτείνουμε λοιπόν τις θεραπείες που προλαβαίνουμε να εφαρμόσουμε για μια πιο εντατική και επεμβατική φροντίδα  και να δούμε έγκαιρα αποτελέσματα αναζωογόνησης και αψεγάδιαστο δέρμα.

Laser CO

To Laser CO2 είναι ιδανική θεραπεία για να εξαλειφθούν οι φθορές της επιδερμίδας που έχουν προκληθεί από τον ήλιο όπως είναι οι δυσχρωμίες και η φωτογήρανση , αλλά και οι ουλές ακμής και οι λεπτές ρυτίδες.

Η δράση του βαθιά στο δέρμα προκαλεί φυσική ανανέωση και ανάπλαση της επιδερμίδας, δίνοντας μια πιο φρέσκια, υγιή και νεανική όψη στο πρόσωπό σας.

Photorejuvenation

To έντονο παλμικό φως της θεραπείας  Photorejuvenation μπορεί να ανανεώσει τo δέρμα  μέσω της δύναμης της Φωτοανάπλασης χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις βλάβες που δημιουργούνται στο δέρμα, όπως λεπτές  ευρυαγγείες, αιμαγγειώματα, καθώς και γεροντικές κηλίδες ή πανάδες.

Παράλληλα συντελεί στη αύξηση παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα, χαρίζοντας  λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Derma Peels

Τα Derma Peels προσώπου είναι μια δημοφιλής μέθοδος βελτίωσης της εικόνας του δέρματος.

Η διαφορά της από τα απλά peeling είναι ότι εφαρμόζεται ειδικό χημικό διάλυμα, ανάλογο με τον τύπο δέρματος, το οποίο προκαλεί ελεγχόμενη απολέπιση αλλά και κυτταρική ανανέωση.

Τα δραστικά συστατικών των Peels αποκαθιστούν δερματικά προβήματα όπως οι ουλές ακμής, οι πανάδες, παράλληλα όμως ανανεώνουν την επιδερμίδα, βελτιώνουν τις ρυτίδες και προλαμβάνουν τη γήρανση του δέρματος.

Dermapen

H  dermapen είναι μια σύγχρονη και ανώδυνη θεραπεία που χρησιμοποιεί τη μέθοδο της άμεσης διαδερμίας για να διεισδύσει συστατικά όπως βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ στην επιδερμίδα με στόχο την άμεση ανάπλαση.

Η διαφορά της με την απλή μεσοθεραπεία είναι ότι προκαλεί ταυτόχρονα πολλαπλές διατρήσεις προκαλώντας τη φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού που είναι η φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, τα οποία συντελούν στην επούλωση ουλών,ρυτίδων και ατελειών του δέρματος.

Με τη Dermapen γυρίζετε τον χρόνο πίσω, αποκτώντας ένα φρέσκο, νεανικό και αψεγάδιαστο δέρμα!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403