Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

img_4669c

40% έκπτωση για νέους πελάτες με τη συμπλήρωση της φόρμας στο τέλος της σελίδας.

Επαναστατική θεραπεία που αντικαθιστά την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση προσφέροντας μια αναίμακτη και εντελώς ακίνδυνη καταστροφή των λιποκυττάρων από περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση λίπους.

Το γεγονός οτι η Medi-Frozen στοχεύει στην απόπτωση ενός αριθμού λιποκυττάρων καθιστά το αποτέλεσμα στην υπο- θεραπεία περιοχή μόνιμο.

Παρουσίαση Κρυολιπόλυσης:

 

Τεχνολογία:

img_4658d

Επαναστατική θεραπεία που αντικαθιστά την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Η θεραπεία που στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό, προκαλεί την απόπτωση των λιποκυττάρων.

Η ελεγχόμενη καταστροφή των λιποκυττάρων γίνεται με απόλυτη ασφάλεια και ο οργανισμός τα αποβάλλει με φυσικές διαδικασίες.

Σημεία Εφαρμογής:

Ειδικά για τις περιοχές με επίμονο τοπικό πρόβλημα που δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί ούτε με την πιο εντατική σωματική άσκηση όπως κοιλιά, μηροί, γόνατα, χέρια, γλουτοί.

Αίσθηση Θεραπείας:

Ασφαλής και ελεγχόμενη διαδικασία που αφήνει μια υπέροχη αίσθηση.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών:

Η συνεδρία διαρκεί από 35 εώς 40 λεπτά.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Εμείς, στα Κέντρα Αισθητικής & Αντιγήρανσης VIVIFY πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης· είναι θέμα επιλογής.


Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ

ΡΕΝΑ ΔΑΜΗΛΑΚΗ

Αποφάσισα να απευθυνθώ στους ειδικούς για να μπορέσω να εξαφανίσω τα ανεπιθύμητα «ψωμάκια» που με ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης που το τελευταίο διάστημα διαφημίζεται παντού. Κατόπιν μιας σύντομης έρευνας που έκανα στο Internet επέλεξα τα Vivify διότι μου προσέφεραν 40% έκπτωση σε ολοκληρωμένα πακέτα κρυολιπόλυσης. Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε πλήρως διότι από την πρώτη κιόλας επίσκεψη είδα αποτέλεσμα.

ΡΕΝΑ ΔΑΜΗΛΑΚΗ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ

Μετά την εγκυμοσύνη με ταλαιπωρούσαν 4-5 περιττά κιλά που δεν μπορούσα να χάσω με τίποτα. Στα Vivify με τη βοήθεια των ειδικών διαιτολόγων, αισθητικών και γιατρών κατάφερα όχι μόνο να τα χάσω χωρίς να κουραστώ, αλλά το κυριότερο έχω καταφέρει να τα διατηρήσω. Με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης η κοιλιά μου επανήλθε στην αρχική της μορφή, όπως ήταν πριν μείνω έγκυος.

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΜΑΓΔΑ ΒΙΤΣΕΛΑ

Η αλήθεια είναι ότι αν και δεν είχα ιδιαίτερες αυξομειώσεις στο βάρος μου, από την εφηβεία μου μέχρι που τώρα παρατήρησα συγκέντρωση λίπους στους μηρούς και στους γλουτούς μου. Η ευκαιρία να γνωρίσω τα Vivify ήρθε από ένα δώρο που μου δόθηκε για μία θεραπεία σώματος σε κάποιο εμπορικό κέντρο. Η αισθητικός που συνάντησα, αφού είδε το σώμα μου και τις ανάγκες του, μου πρότεινε να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα μερικών επισκέψεων με το μηχάνημα της κρυολιπόλυσης που θα βελτίωνε τα σημεία που ήθελα. Μετά από κάθε επίσκεψη ένιωθα το σώμα μου πιο ανάλαφρο. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα αν σας κουράζει το γυμναστήριο αλλά θέλετε να έχετε τα αποτελέσματά του χωρίς κόπο και ιδρώτα.

ΜΑΓΔΑ ΒΙΤΣΕΛΑ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

Προσφορά 40% για Νέους Πελάτες με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας:

-40% στα ολοκληρωμένα προγράμματα μόνο για νέους πελάτες. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.

Φορμα Προσφορας

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403