Η καθημερινή σύγχρονη ζωή με τους γρήγορους ρυθμούς και την ένταση προκαλούν έντονο άγχος, που σε συνδυασμό με τη μη ισορροπημένη διατροφή και την καθιστική εργασία, έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών αισθητικών προβλημάτων στο σώμα. 

Ολικό και τοπικό πάχος και χαλάρωση.

Είναι ένα θέμα που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα επιστημονικά κέντα ιατρικής κοσμετολογίας VIVIFY παρέχουν μια σειρά θεραπειών μοναδικής επιστημονικής βάσης που δίνουν άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα.

Μια κορυφαία λύση στο πρόβλημα του τοπικού και ολικού πάχους και της χαλάρωσης είναι η επαναστατική ιατρική μέθοδος Ulbody treatment.

Η Ulbody treatment λειτουργεί με την τεχνολογία Hi-fi (High intensity focused ultrasound, δηλαδή εστιασμένος υπέρηχος υψηλής έντασης) και είναι μονοθεραπεία.

Είναι η μοναδική μη χειρουργική μέθοδος για ορατό lifting σώματος, λιποδιάλυση και σύσφιξη του δέρματος.

Ο υπέρηχος παρακάμπτει την επιφάνεια του δέρματος.

Με την τεχνολογία DeepSee που διαθέτει, επιτρέπει στον γιατρό να βλέπει κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες και τους μυς, στοχεύοντας στα λιποκύτταρα τα οποία απομακρύνονται από το σώμα μέσω της λεμφικής οδού.

Επίσης πρoκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την τόνωση και σύσφιξη του δέρματος.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται γιατί ο υπέρηχος φτάνει στο γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που τεντώνουμε σε ένα χειρουργικό lifting.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας στιγμή (το 20%-30% ) και ολοκληρώνονται περίπου στους 6 μήνες.

Τα σημεία εφαρμογής είναι η κοιλιά, το στομάχι, οι πλάγιοι κοιλιακοί, τα χέρια, οι γλουτοί, οι μηροί και οι προσαγωγοί.

Οι συμβουλές των ειδικών της Vivify είναι η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού, άσκηση και ισορροπημένη διατροφή για την εξέλιξη του αποτελέσματος.

Παράλληλα στον χώρο υπάρχουν και άλλες θεραπείες λιποδιάλυσης όπως η ιατρική κρυολιπόλυση (medi frozen), το cavitation, το multi polar, το lipolaser αλλά και σύσφιξης όπως η τριπολική ραδιοσυχνότητα, η διπολική ραδιοσυχνότητα, η coaxmed, η κρυολιπόλυση που μπορούν να δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σωματότυπου.

Μαρθάρη Τριάδα,
Αισθητικός TEI Vivify

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας.
  • Συναινώ στο ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σχετικά με τις υπηρεσίες σας που με ενδιαφέρουν. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Η Vivify λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη Δήλωσή μας περί Εμπιστευτικότητας (Privacy Statement) κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403