ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αποτριχωση – 9 Τεχνολογίες & Λύσεις Αποτρίχωσης για Κάθε Πρόσωπο, για Κάθε Σώμα

Στα VIVIFY γνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται εξατομικευμένη λύση για την αποτριχωση. Αυτό οφείλεται στους διαφορετικούς τύπους δέρματος αλλά και στα διαφορετικά σημεία που απαιτούν το κάθε ένα τη δική του προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους θεραπεία.

Πολλές φορές ακόμα και στο ίδιο άτομο η τριχοφυΐα δεν είναι ίδια σε όλα τα σημεία του σώματος, οπότε μπορεί να χρειαστεί να γίνει συνδυασμός των μεθόδων.

Για τον λόγο αυτό στα VIVIFY έχουμε επενδύσει στο σύνολο των διαθέσιμων τεχνολογιών γύρω από την αποτρίχωση (IPL, LASER) προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας ανάλογα με τον τύπο δέρματος και την περιοχή.

Το σημαντικότερο είναι ότι για εμάς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γι αυτό και προτείνουμε στον κάθε ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών, ώστε να καθορίσουμε με ακρίβεια τόσο τη μέθοδο που θα εφαρμόσουμε όσο και τον συνολικό αριθμό αλλά και τη συχνότητα των συνεδριών.

Προκειμένου να δημιουργήσουμε το πλάνο που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας, λαμβάνουμε υπόψη μας διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με την τριχοφυΐα, όπως το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, την περιοχή που σας ενδιαφέρει, τις μεθόδους που έχει ακολουθήσει κάποιος στο παρελθόν κ.α

Παρακάτω οι 9 Λύσεις Αποτρίχωσης που προσφέρουν τα VIVIFY

IPL Cryolyssis για πραγματικά μόνιμο αποτέλεσμα: Η IPL Cryolyssis είναι  προηγμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης για τριχοφυΐα σώματος και προσώπου. Είναι ιδανική για μικρές περιοχές και προσφέρει ανώδυνη αποτριχωση καθώς έχει την καινοτομία της κρύας κεφαλής (cryolyssis). Το απόλυτο αποτέλεσμα χωρίς πόνο.  Μάθετε Περισσότερα!

IPL SUPER HAIR REMOVAL για μόνιμη αποτρίχωση για μεγάλες περιοχές: Η IPL Super Hair Removal είναι η μόνη μέθοδος για πραγματικά γρήγορη μόνιμη αποτριχωση σε μεγάλες περιοχές. Η κεφαλή του συστήματος βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση καλύπτοντας μεγαλύτερες περιοχές σε μικρότερο χρόνο. Μάθετε Περισσότερα!

APPLISONIX για μόνιμο αποτέλεσμα σε ξανθές & λευκές τρίχες: Η Applisonix είναι αποκλειστικότητα των VIVIFY και είναι η μόνη μέθοδος που προσφέρει ριζική αποτριχωση στις ξανθές και λευκές τρίχες. Με τη χρήση υπερήχων είναι ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος ιδανική ακόμα και για τριχοφυΐα σε σπίλους.  Μάθετε Περισσότερα!

LASER EPIL: To LASER EPIL  είναι μια νέα, καινοτόμα εφαρμογή της Mixed Laser Technology, που συνδυάζει υψηλής ισχύος ενέργεια τριών Wavelength Laser :Alexandrite ατα 755nm, Diode 804 nm, ND- Υag 1064nm.

Με δυνατότητες απόλυτης παραµετροποίησης μπορούμε να επιλέξουμε εύκολα και γρήγορα την ιδανική θεραπεία αποτρίχωσης συνδυάζοντας τους τρεις  τύπους laser, με ποσοστό αναλογίας για κάθε φωτότυπο, για κάθε τύπο τρίχας και ανάλογα με την εποχή.

Η δυνατότητα αυτή προσαρμογής ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά που ορίζουν τη διαφορετική ανάγκη αποτρίχωσης για κάθε περιστατικό, καθιστούν το Laser Epil μια από τις γρηγορότερες και πιο αποτελεσµατικές θεραπείες οριστικής  αποτρίχωσης για όλο το σώμα και το πρόσωπο για κάθε τύπο τρίχας, για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε εποχή.

Επιπλέον  διαθέτει ένα σύγχρονο σύστηµα µε 5 στάδια ψύξης, εξασφαλίζοντας θερµοκρασίες που µπορεί να φθάσουν τους -10 °C κατά τη λειτουργία του χειριστηρίου, καθώς και τους  -5 °C  στην επιδερµίδα, δηµιουργώντας τις συνθήκες για ανώδυνες και ευχάριστες θεραπευτικές εφαρµογές. Μάθετε Περισσότερα!

LASER ALEXANDRITE για μόνιμη αποτρίχωση σε συγκεκριμένα σημεία: Το Laser Αλεξανδρίτη θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για αποτρίχωσης με laser. Στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα στη γύρω περιοχή, ενώ προσφέρει αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάρκειας στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Μάθετε Περισσότερα!

LASER DIODE για μόνιμη αποτρίχωση και το καλοκαίρι: Το Διοδικό Laser είναι αποτελεσματικότερο στις μελαχρινές επιδερμίδες, και επιτρέπει την αποτρίχωση ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.  Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε αποτριχωτική κρέμα ή ξυράφι πριν τις συνεδρίες και δεν χρειάζεται να αφήσετε τις τρίχες να μεγαλώνουν όπως γίνεται με τα συμβατικά lasers. Μάθετε Περισσότερα!

LASER ND-YAG για μόνιμη αποτρίχωση για κάθε φωτότυπο: Το Laser ND-Yag εκπέμπει στα 1064nm, το μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης από οποιοδήποτε άλλο Laser και εγγυάται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με λιγότερες συνεδρίες, ακόμα και αν ο θύλακας της τρίχας είναι στα βαθύτερα όρια του δέρματος. Μάθετε Περισσότερα!

Στις παραπάνω μεθόδους οριστικής αποτρίχωσης έρχονται να προστεθούν άλλες 2 λύσεις, πιο παραδοσιακές, στις οποίες τα VIVIFY έχουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.

ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ για μικρές περιοχές: Η θερμόλυση είναι ιδανική για μικρές περιοχές κυρίως στο πρόσωπο και ενδείκνυται για χνούδι, ξανθές και λευκές τρίχες. Μάθετε Περισσότερα!

DEPILATION SOFT για εφήβους: Η Depilation αποτελεί μία ημιμόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης για όλο το σώμα και το πρόσωπο και ενδείκνυται για έφηβους. Μάθετε Περισσότερα!

Αποτριχωση με τη Σύγχρονη Τεχνολογία VIVIFY

Οι πιο σύγχρονες μέθοδοι αποτρίχωσης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι τα πολυχρωμικά Laser IPL και τα μονοχρωμικά Laser που είναι ανάλογα με το μήκος κύματος που εκπέμπουν τα Alexandrite, Διοδικό και ND-Yag.

Αποτελούν δύο διαφορετικές τεχνολογίες εξίσου αποτελεσματικές.

Βασίζονται στην εκπομπή φωτός, το οποίο έχει την ιδιότητα να στοχεύει τη χρωστική του δέρματος που ονομάζεται μελανίνη. Η μελανίνη είναι συγκεντρωμένη στο θύλακα της τρίχας, οπότε διοχετεύοντας μεγάλη ποσότητα φωτός στην περιοχή αυξάνεται η θερμοκρασία μέσα στον θύλακα και καταστρέφουμε την τρίχα χωρίς να καίμε το γύρω δέρμα.

Ποια διαφορά υπάρχει μεταξύ laser και ipl;

LASER

 • Συγκεκριμένο μήκος κύματος και μονοχρωματική δέσμη φωτός.
 • Εστιάζει σε συγκεκριμένο σημείο και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
 • Χρειάζεται μικρότερο αριθμό εφαρμογών άρα προσφέρει γρηγορότερα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

IPL

 • Πολυχρωμικό laser, που μας δίνει πολλά μήκη κύματος.
 • Το φως είναι διάχυτο και έντονο άρα και απόλυτα ασφαλές ταυτοχρόνως.
 • Διαθέτει μεγάλη ενεργή κεφαλή, που σημαίνει ότι μπορούμε να καλύπτουμε τις μεγάλες περιοχές (όπως τα πόδια) σε μικρότερο χρόνο.

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη μέθοδος;

Και οι δύο είναι εξίσου αποτελεσματικές. Άλλωστε έχει παρατηρηθεί ότι στο ίδιο άτομο σε διάφορα σημεία του σώματος έχουν καλύτερο αποτέλεσμα με το το laser και σε άλλα το IPL.

Το σημαντικό είναι ότι στην πρώτη σας επίσκεψη, θα συζητήσουμε τις ανάγκες σας και από κοινού θα αποφασίσουμε την κατάλληλη λύση για αποτρίχωση που σας ταιριάζει, ακόμα και αν χρειαστεί να συνδυάσουμε τις μεθόδους.

Τα VIVIFY έχουν επενδύσει και είναι πρωτοπόρα στην Ελλάδα στη νέα τεχνολογία αποτρίχωσης IPL και στο Laser που προσφέρει οριστική αποτρίχωση σε λιγότερες συνεδρίες και κυρίως, πραγματικά ανώδυνα.

Μέχρι σήμερα όλες οι μέθοδοι αποτρίχωσης ήταν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό επώδυνες. Το IPL και το Laser είναι τα μόνα που είναι πραγματικά ανώδυνα καθώς χρησιμοποιούν  ειδικούς μηχανισμούς ψύξης που κάνουν την αποτρίχωση πραγματικά απολαυστική.

Σε όλες τις μεθόδους επιπλέον, χρειαζόταν μεγάλος αριθμός επαναλήψεων στην αποτρίχωση ενώ με το IPL και το Laser  η αποτρίχωση γίνεται σε λιγότερες συνεδρίες καθώς διαθέτουν ειδικές τεχνολογίες (πχ. Super Hair Removal) για κάλυψη μεγάλων περιοχών ενώ το αποτέλεσμα είναι πραγματικά οριστικό.

Τα αποτελέσματα από τη νέα τεχνολογία είναι ορατά και μόνιμα ενώ η νέα τεχνολογία ενδείκνυται και για περιοχές και τρίχες που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να επέμβει η παλαιά τεχνολογία.

Τα VIVIFY επενδύουν σε τεχνολογίες για να καλύψουν κάθε ανάγκη. Για παράδειγμα η νέα τεχνολογία των VIVIFY Applisonix προσφέρει ριζική αποτρίχωση σε ξανθές και λευκές τρίχες ενώ είναι ασφαλής ακόμα και πάνω σε σπίλους, προσφέροντας μια πραγματική επανάσταση στον χώρο της αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση στα VIVIFY γίνεται από εξειδικευμένο πιστοποιημένο προσωπικό με την επίβλεψη ιατρού ενώ η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αποτρίχωσης και η δημιουργία του πλάνου επισκέψεων είναι απόλυτα εξατομικευμένη, εξαρτάται από την περιοχή, το χρώμα του δέρματος και της τρίχας και χτίζεται με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Χωρίς Χρέωση ή Συμπληρώστε τη Φόρμα για 40% Έκπτωση!

Αποκτήστε Βελούδινη Επιδερμίδα σε 8 Επισκέψεις!
Ενδεικτικές τιμές
αποτρίχωσης ανα περιοχή

Οι τιμές αφορούν σε πακέτα
των 8 θεραπειών.Πατήστε πάνω τους για να μάθετε λεπτομέρειες.

Full Face 437€
Μπικίνι (Προσφορά) 135€
Πόδια 752€
Κοιλιά 340€
Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της  φόρμας προσφοράς.

10+1 λόγοι που η αποτρίχωση στα VIVIFY είναι η καλύτερη επιλογή

 1. Εξατομικευμένες Λύσεις για κάθε Σώμα & Πρόσωπο
 2. Πραγματικά Οριστική & Ανώδυνη Μέθοδος
 3. Λύσεις Για Όλους τους Τύπους Δέρματος, όλα τα Είδη Τρίχας
 4. Μέθοδος που Δεν Καταστρέφει τους Θύλακες αλλά τις Τρίχες
 5. Μετά το τέλος απολαμβάνετε Βελούδινη Υφή & Ενυδατωμένη Επιδερμίδα
 6. Είναι Γρήγορη Διαδικασία γιατί σαρώνει Μεγάλες Περιοχές
 7. Χρειάζεται λίγες Συνεδρίες (έως 11 το πολύ)
 8. Ασφαλής για Ευαίσθητες Περιοχές
 9. Έγκριση από FDA
 10. Εφαρμόζεται βάσει Ιατρικών Πρωτοκόλλων
 11. Εξοικονομεί Χρόνο & Χρήμα.

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Εμείς, στα Κέντρα Αισθητικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης VIVIFY πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης· είναι θέμα επιλογής.

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ

ΒΑΛΙΑ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο ήταν ένα θέμα που με απασχολούσε από μικρή. Δοκιμάζοντας διάφορες μεθόδους τελικά βρήκα τη λύση στο Vivify. Με τη μέθοδο Laser Diode, το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό χωρίς πόνο και ερεθισμούς. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες όσες θέλουν να έχουν ένα καθαρό πρόσωπο.

ΒΑΛΙΑ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η εμπειρία μου στο Vivify ήταν πολύ ωραία! Η ατμόσφαιρα που αποπνέει το περιβάλλον είναι καταπληκτική. Οι χώροι προσεγμένοι, και το προσωπικό καταρτισμένο, φιλικό και πολύ εξυπηρετικό. Ο λόγος που επισκέφθηκα τα Vivify ήταν η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είχα δοκιμάσει πολλές μεθόδους κατά καιρούς χωρίς να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τη μέθοδο IPL Cryolyssis που μου πρότειναν στα Vivify απαλλάχθηκα οριστικά και μόνιμα από την τριχοφυΐα.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΣΤΕΛΙΝΑ ΣΚΛΙΟΠΙΔΗ

Όταν μια φίλη μου πρότεινε τα Vivify για την αποτρίχωση που ενδιαφερόμουν, σκέφθηκα άλλη μια προσπάθεια με άκαρπο αποτέλεσμα. Η μέθοδος που μου προτάθηκε ήταν το IPL SUPER HAIR REMOVAL που ενδείκνυται για τις μεγάλες περιοχές όπως τα πόδια, και το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μου. Η αποτρίχωση στα Vivify γίνεται εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

ΣΤΕΛΙΝΑ ΣΚΛΙΟΠΙΔΗ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS