ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Αποτριχωση – 3 Νέες Προηγμένες Λύσεις Αποτρίχωσης που αλλάζουν τα δεδομένα

Τα Vivify έχουν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία της αποτρίχωσης, το IPL που ήρθε να αντικαταστήσει πλέον την αποτρίχωση με το παραδοσιακό laser επειδή προσφέρει πιο γρήγορη, πιο αποτελεσματική και εξατομικευμένη αποτρίχωση ανάλογα με το είδος του δέρματος και την περιοχή.

Παρακάτω οι 3 Λύσεις Οριστικής Αποτρίχωσης που προσφέρουν τα Vivify.

IPL Cryolyssis για πραγματικά ανώδυνο αποτέλεσμα: Η IPL Cryolyssis είναι η πιο προηγμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης για τριχοφυΐα σώματος και προσώπου. Είναι ιδανική για μικρές περιοχές και προσφέρει ανώδυνη αποτριχωση καθώς έχει την καινοτομία της κρύας κεφαλής (cryolyssis). Το απόλυτο αποτέλεσμα χωρίς πόνο.  Μάθετε Περισσότερα!

IPL SUPER HAIR REMOVAL για μεγάλες περιοχές: Η IPL Super Hair Removal είναι η μόνη μέθοδος για πραγματικά γρήγορη μόνιμη αποτριχωση σε μεγάλες περιοχές. Η κεφαλή του συστήματος βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση καλύπτοντας μεγαλύτερες περιοχές σε μικρότερο χρόνο. Μάθετε Περισσότερα!

APPLISONIX για ξανθές & λευκές τρίχες: Η Applisonix είναι αποκλειστικότητα των Vivify και είναι η μόνη μέθοδος που προσφέρει ριζική αποτριχωση στις ξανθές και λευκές τρίχες. Με τη χρήση υπερήχων είναι ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος ιδανική ακόμα και για σπίλους.  Μάθετε Περισσότερα!

40% για Νέους Πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς εδώ!

Αποτριχωση με τη Σύγχρονη Τεχνολογία Vivify

Τα Vivify έχουν επενδύσει και είναι πρωτοπόρα στην Ελλάδα στη νέα τεχνολογία αποτρίχωσης IPL που προσφέρει οριστική αποτρίχωση σε λιγότερες συνεδρίες και κυρίως, πραγματικά ανώδυνα.

Μέχρι σήμερα όλες οι μέθοδοι αποτρίχωσης ήταν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό επώδυνες. Το IPL είναι το μόνο που είναι πραγματικά ανώδυνο καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία Cryolyssis που κάνει την αποτρίχωση πραγματικά απολαυστική.

Μέχρι σήμερα όλες σε όλες τις μεθόδους χρειαζόταν μεγάλος αριθμός επαναλήψεων στην αποτρίχωση ενώ με το IPL η αποτρίχωση γίνεται σε λιγότερες συνεδρίες καθώς το IPL διαθέτει την τεχνολογία Super Hair Removal για κάλυψη μεγάλων περιοχών ενώ το αποτέλεσμα είναι πραγματικά οριστικό.

Τα αποτελέσματα από τη νέα τεχνολογία είναι ορατά και μόνιμα ενώ η νέα τεχνολογία ενδείκνυται και για περιοχές και τρίχες που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να επέμβει η παλαιά τεχνολογία.

Η νέα τεχνολογία των Vivify Applisonix προσφέρει ριζική αποτρίχωση σε ξανθές και λευκές τρίχες ενώ είναι ασφαλής ακόμα και για σπίλους, προσφέροντας μια πραγματική επανάσταση στον χώρο της αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση στα Vivify γίνεται από εξειδικευμένο πιστοποιημένο προσωπικό με την επίβλεψη ιατρού ενώ η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αποτρίχωσης και η δημιουργία του πλάνου επισκέψεων είναι απόλυτα εξατομικευμένη, εξαρτάται από το την περιοχή, το χρώμα του δέρματος και της τρίχας και χτίζεται με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.

Για το λόγο αυτό ΔΕΝ έχουμε το τιμολόγιο στην ιστοσελίδα μας καθώς η κάθε γυναίκα για εμάς είναι διαφορετική, ξεχωριστή και χρειάζεται τη δική της προσωπική λύση αποτρίχωσης.

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Χωρίς Χρέωση ή Συμπληρώστε τη Φόρμα για 40% Έκπτωση!

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της  φόρμας προσφοράς.

20 λόγοι που το IPL είναι η καλύτερη επιλογή αποτρίχωσης

 1. Οριστική Μέθοδος
 2. Ανώδυνη Μέθοδος
 3. Για Όλους τους Τύπους Δέρματος
 4. Για όλα τα Είδη Τρίχας
 5. Δεν Καταστρέφει τους Θύλακες
 6. Καταστρέφει όλες τις Τρίχες του Θύλακα
 7. Βελούδινη Υφή
 8. Ενυδατωμένη Επιδερμίδα
 9. Δεν Δημιουργεί Θυλακίτιδα
 10. Είναι Γρήγορη Διαδικασία γιατί σαρώνει Μεγάλες Περιοχές
 11. Χρειάζεται λίγες Συνεδρίες (έως 11 το πολύ)
 12. Κατάλληλη για Όλες τις Εποχές
 13. Κατάλληλο για Όλες τις Ηλικίες
 14. Άμεσο Αποτέλεσμα
 15. Δεν Δημιουργεί Ερεθισμούς
 16. Για όλες τις περιοχές του σώματος
 17. Ασφαλής για Ευαίσθητες Περιοχές
 18. Έγκριση από FDA
 19. Εφαρμόζεται βάσει Ιατρικών Πρωτοκόλλων
 20. Εξοικονομεί Χρόνο & Χρήμα.

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Εμείς, στα Κέντρα Αισθητικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης VIVIFY πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης· είναι θέμα επιλογής.

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ

ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στα Vivify ακολούθησα ένα πρόγραμμα με θεραπείες βαθιάς απολέπισης και ενυδάτωσης, με αποτέλεσμα το πρόσωπό μου να αποκτήσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη που του έλειπε.

ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΡΑΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

Δεν έχω λόγια, η μόνη στιγμή της εβδομάδας που καταφέρνω να χαλαρώσω είναι όταν επισκέπτομαι τα Vivify για να απολαύσω θεραπείες spa.

ΡΑΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Απόλαυσα μία θεραπεία για το πρόσωπο μου, είδα άμεση διαφορά στις λεπτές ρυτίδες των ματιών μου. Αποφάσισα να τους εμπιστευτώ…και δεν το μετανιώνω.

ΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΣΑΝΤΥ ΡΕΜΠΕΣΤΕΚΟΥ

Η θεραπεία μου ολοκληρώθηκε σε 4 επισκέψεις, αν και μετά το τέλος της δεύτερης επίσκεψης το 70% των ευρυαγγειών είχαν εξαφανιστεί.

ΣΑΝΤΥ ΡΕΜΠΕΣΤΕΚΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS