ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

5 Προηγμένες Λύσεις για Αποτελεσματικό Αδυνάτισμα – Έως 10 κιλά σε 30 μέρες

Στα Vivify συνδυάζουμε τεχνολογία και διατροφή για μοναδικό αποτέλεσμα, έως 10 κιλά σε 30 μέρες! Δείτε παρακάτω τις 5 προηγμένες λύσεις που συνδυάζουν το αδυνατισμα με λιπογλυπτική, ενεργοποίηση μεταβολισμού & σύσφιξη.

1. L.P.G. για Αδυνάτισμα & Λιπογλυπτική

Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο λιποδιάλυσης και λιπογλυπτικής σώματος η οποία προσφέρει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Συνδυάζει μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση με τεχνολογικά μέσα για να επιτευχθεί μείωση πόντων, σύσφιξη του σώματος και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Μάθετε Περισσότερα!

2. Θερμοσάουνα για Αδυνάτισμα & Ενεργοποίηση Μεταβολισμού

Αποτελεί την πλέον κατάλληλη λύση για όσους αναζητούν άμεση απώλεια σωματικού βάρους και πόντων. Αξιοποιούνται υψηλής τεχνολογίας συσκευές που προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών του σώματος και ενεργοποίηση της μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων. Μάθετε Περισσότερα!

3. Lipo – Laser για Αδυνάτισμα & Λιποδιάλυση

Το Lipo-Laser είναι μια καινοτόμα μέθοδος για αδυνατισμα, μείωση της κυτταρίτιδας και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού laser που εστιάζει στα σημεία συσσώρευσης λίπους, εξαλείφοντάς τα. Μάθετε Περισσότερα!

4. Εndocell ESWT Shape για Αδυνάτισμα & Σύσφιξη

Είναι η τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας για τη μη επεμβατική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, με κρουστικά ηχητικά κύματα. Βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Μάθετε Περισσότερα!

5. Coax Med για τη Νέα Επαναστατική Μέθοδο Αδυνατίσματος

Η θεραπεία πετυχαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης. Προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε λίγες συνεδρίες, τα οποία διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάθετε Περισσότερα!

Φορμα Προσφορας

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 235€

ΘΕΡΜΟΣΑΟΥΝΑ

LIPO LASER

ENDOCELL ESWT SHAPE

COAX MED

Ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα αποτελεί το όνειρο του καθενός από εμάς.

Ένα όμορφο, καλοσχηματισμένο και ελκυστικό σώμα αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας.

Ενισχύει το «εγώ» της, τονώνει την αυτοπεποίθησή της και βοηθάει στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού της.

Τα περιττά κιλά, η ανομοιόμορφη κατανομή του λίπους στο σώμα και η παχυσαρκία είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα των εκπροσώπων του γυναικείου φύλου.

Οι εξαντλητικές δίαιτες, τα προγράμματα αποτοξίνωσης και η υπερβολική άσκηση δεν μπορούν να προσφέρουν αποτελέσματα ολικού αδυνατίσματος στις εξατομικευμένες ανάγκες του σώματος των γυναικών.

Σύγχρονες μέθοδοι και θεραπείες αδυνατίσματος υπόσχονται να μεταμορφώσουν το σώμα σας, επιτυγχάνοντας απώλεια βάρους και πόντων, βελτίωση του περιγράμματος της σιλουέτας σας και επιτάχυνση στη σύσφιξη, την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

Γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας επιδιώκουν να αποκτήσουν όμορφη σιλουέτα με σκοπό να βελτιώσουν την υγεία του οργανισμού τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το αδυνατισμα αποτελεί εφικτό στόχο αν γίνεται με μεθοδικότητα, συνέπεια και υπομονή.

Μάθετε πώς η παχυσαρκία επιδρά στην υγεία και με ποιον τρόπο θα καταφέρετε να αδυνατίσετε με υγιεινό και ασφαλή τρόπο, στο πλαίσιο ενός προγράμματος σωστής διατροφής -όχι δίαιτας- και συστηματικής άσκησης.

Ενημερωθείτε ακόμη για τις σύγχρονες θεραπείες που μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα σας, επιτυγχάνοντας απώλεια βάρους και πόντων, βελτίωση του περιγράμματος του σώματος και επιτάχυνση στη σύσφιξη, την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

Στη σύγχρονη εποχή η παχυσαρκία εξελίσσεται σε μάστιγα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο επιπολασμός του βάρους άνω του φυσιολογικού έχει αυξηθεί την τελευταία εικοσαετία τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Στη χώρα μας το ποσοστό παχυσαρκίας αφορά στο 17% του πληθυσμού, όταν ο μέσος όρος της Ευρώπης κινείται μέχρι το 16%.

Απαισιόδοξα είναι και τα στοιχεία για την εφηβική παχυσαρκία: το 24% των έφηβων Ελλήνων είναι υπέρβαροι ή/και παχύσαρκοι! (Τα στοιχεία προέρχονται από τον ΟΟΣΑ).

Ο επιπτώσεις της παχυσαρκίας στην υγεία του οργανισμού αδιαμφισβήτητα είναι δραματικές.

Η υπερβολική συσσώρευση λίπους στο σώμα οδηγεί σε μείωση του προσδόκιμου ζωής και σε αυξημένα προβλήματα υγείας.

Προκαλούνται καρδιοαγγειακά ζητήματα (υπέρταση, έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο, φλεβική ανεπάρκεια) και μεταβολικές διαταραχές (σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο).

Η παχυσαρκία ευθύνεται για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών επηρεάζοντας τη γονιμότητα των γυναικών, επιβαρύνει το μυοσκελετικό σύστημα οδηγώντας στην εμφάνιση οστεοαρθροπάθειας και μπορεί να δημιουργήσει αποφρακτική υπνική άπνοια επιδρώντας ιδιαίτερα αρνητικά την ποιότητα ζωής του παχύσαρκου.

Είναι πιθανό να αυξάνεται και ο κίνδυνος εμφάνισης ορισμένων μορφών καρκίνου.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, η παχυσαρκία μειώνει την αυτοεκτίμηση του ατόμου καθώς νιώθει δυσαρέσκεια από τη σύγκριση της εικόνας του σώματός του με τα πρότυπα της σύγχρονης εποχής.

Το υπέρβαρο ή παχύσαρκο άτομο ωθείται στο να αποφεύγει δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κίνηση διότι το αυξημένο βάρος δημιουργεί κούραση και μειωμένη απόδοση.

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση σε συνδυασμό με την κοινωνική απομόνωση που επέρχεται, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την εμφάνιση της κατάθλιψης.

Οι εξαντλητικές δίαιτες, οι γρήγορες μέθοδοι αποτοξίνωσης, ή ακόμη και η στροφή στην αφαγία επιφέρουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα: δυσχεραίνουν την κατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας και ωθούν μακροπρόθεσμα στην πρόσληψη περισσότερου βάρους.

Καθίσταται λοιπόν σαφές, τόσο από τη συχνότητα εμφάνισης της παχυσαρκίας όσο και από τις συνέπειές της στην υγεία του πληθυσμού, πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη της πρόληψης και της αντιμετώπισής της.

Το γνωρίζατε;

Η παχυσαρκία χαρακτηρίστηκε ως χρόνια νόσος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 1948.

Η 24η Οκτωβρίου ορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας με στόχο να προάγει την πρόληψή της.

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να επιτύχετε το στόχο σας είναι η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δίαιτες – αστραπή και τα ακραία προγράμματα αποτοξίνωσης δεν έχουν θέση καθώς αυξάνουν τα ποσοστά αποτυχίας της όλης προσπάθειας.

Χρειάζεστε την καθοδήγηση ενός διατροφολόγου για να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθείτε είναι εξατομικευμένο στις ανάγκες του σώματός σας και δρα ευεργετικά στην υγεία του οργανισμού σας.

Προκειμένου να αδυνατίσετε σωστά οι βασικοί κανόνες είναι οι εξής:

1/ Καταναλώνετε σε κάθε γεύμα κρύα ή ζεστά λαχανικά.

2/ Χρησιμοποιείτε με μέτρο το ελαιόλαδο -2 κουταλιές την ημέρα είναι αρκετές.

3/ Περιορίστε το αλάτι, προτιμώντας μπαχαρικά και μυρωδικά.

4/ Μην στερείστε τα γλυκά. Προτιμήστε light εκδοχές των αγαπημένων σας γλυκών 2 φορές την εβδομάδα.

5/ Καταναλώνετε 4 φρούτα την ημέρα. Ένα ποτήρι με φρέσκο χυμό αντιστοιχεί σε 2 φρούτα.

6/ Τα λαδερά γεύματα και τα όσπρια που παρασκευάζετε πρέπει να περιέχουν μόνο 1 με 2 κουταλιές λάδι ανά μερίδα.

7/ Προτιμήστε το ψωμί ολικής άλεσης, από τα υπόλοιπα είδη ψωμιού.

8/ Αποφύγετε τα αρτοσκευάσματα, τα σφολιατοειδή και τα τυποποιημένα σνακ.

9/ Πίνετε ροφήματα χωρίς ζάχαρη και αποφύγετε τα αναψυκτικά.

10/ Καταναλώνετε άφθονο νερό.

Πριν ακολουθήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Βασικός σύμμαχος για την επίτευξη του ολικού αδυνατίσματος είναι η άσκηση του σώματος καθώς βελτιώνει το αποτέλεσμα της απώλειας και της διαχείρισης βάρους μακροπρόθεσμα.

Η συστηματική γυμναστική, σε συνδυασμό με τον υγιεινό τρόπο διατροφής, αυξάνει την άπαχη μάζα του σώματος, μειώνοντας το λίπος.

Στην αρχή μπορεί η πρόοδος να φαίνεται μικρή με το βάρος να αυξάνεται ως αποτέλεσμα της μυϊκής μάζας που ενισχύεται, αλλά αυξάνει τις πιθανότητες να διατηρηθεί το βάρος στα ίδια επίπεδα μελλοντικά.

Με άλλα λόγια, αν ασκείστε, μπορείτε να αδυνατίσετε και να παραμείνετε αδύνατοι.

Αν προσέχετε μόνο τη διατροφή σας, τα κιλά που χάσατε, σύντομα θα επανέλθουν.

Η άσκηση κρίνεται εξαιρετικά σημαντική για την καθημερινότητα κάθε σύγχρονου ανθρώπου.

Συνδράμει στην απώλεια βάρους επειδή αυξάνει τη δαπάνη ενέργειας και βελτιώνει αισθητά την αντοχή και εν γένει την υγεία του οργανισμού.

Άσκηση και Διάρκεια

Με την αεροβική άσκηση πετυχαίνετε καύση θερμίδων -και λίπους- και σε απώλεια κιλών.

Αν ο στόχος σας είναι το αδυνατισμα, χρειάζεται να συμπεριλάβετε στις προπονήσεις σας και ασκήσεις μυϊκής τόνωσης οι οποίες συντελούν στην αύξηση του μυϊκού ιστού.

Ένας γυμναστής είναι ο πλέον αρμόδιος να σας συστήσει το είδος της γυμναστικής που σας ταιριάζει καθώς και η χρονική διάρκειά της.

Αν επιθυμείτε να χάσετε βάρος, σε γενικό πλαίσιο προτείνεται τουλάχιστον 150 λεπτά εξάσκησης κάθε εβδομάδα, δηλαδή 5 φορές από 30 λεπτά προπόνησης μέτριας έντασης.

Πριν ακολουθήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής, απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Είναι γεγονός πως η διατροφή και η γυμναστική συνιστούν τους δύο πυλώνες της απώλειας βάρους.

Η προσπάθεια μπορεί να ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό με τις σύγχρονες μεθόδους ιατρικής αισθητικής που εξειδικεύονται στο αδυνάτισμα.

Στα Κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης VIVIFY παρέχονται οι πλέον εξελιγμένες θεραπείες που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το σώμα σας.

Επιτυγχάνουν απώλεια βάρους και πόντων, βελτιώνουν το περίγραμμα της σιλουέτας και επιταχύνουν τη σύσφιξη, την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

L.P.G.: Μη επεμβατική μέθοδος που πετυχαίνει λιποδιάλυση και λιπογλυπτική του σώματος, προσφέροντας γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Συνδυάζει μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση με τεχνολογικά μέσα και συνεισφέρει στη μείωση πόντων, τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Θερμοσάουνα: Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άμεση απώλεια σωματικού βάρους και πόντων. Με την αξιοποίηση υψηλής τεχνολογίας συσκευών, προκαλείται αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών του σώματος για την ενεργοποίηση της μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων.

Lipo – Laser: Πρόκειται για μία μέθοδο ιδανική για αδυνατισμα η οποία συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος.  Διενεργείται με τη χρήση ειδικού laser.

Εndocell ESWT Shape: Η θεραπεία αποτελεί την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας στη μη επεμβατική καταπολέμηση του πάχους με κρουστικά ηχητικά κύματα. Βοηθάει σημαντικά τον στόχο του ολικού αδυνατίσματος καθώς στοχεύει στη ανάκτηση της φυσικής ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος. Το κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με ξεχωριστό τρόπο από το επιστημονικό προσωπικό των VIVIFY.

Πραγματοποιείται αξιολόγηση του κάθε ενδιαφερόμενου για απώλεια βάρους και συστήνονται συνδυαστικές λύσεις με σύγχρονες αισθητικές θεραπείες για ολικό αδυνάτισμα και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από τους ειδικούς διατροφολόγους.

Γιατί να επιλέξω τα Vivify;

Το επιστημονικό προσωπικό των Κέντρων Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης VIVIFY αντιμετωπίζουν το κάθε περιστατικό με διαφορετικό τρόπο.

Πραγματοποιείται αξιολόγηση του κάθε προβλήματος και προτείνονται συνδυαστικές λύσεις με νέας γενιάς αισθητικές θεραπείες για αδυνατισμα και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από τους διατροφολόγους μας.

Επισκεφτείτε μας για να εντοπίσουμε από κοινού τι χρειάζεται το Σωμα σας για να διατηρείται υγιές, λεπτό και νεανικό.

L.P.G.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Εμείς, στα Κέντρα Αισθητικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης VIVIFY πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης· είναι θέμα επιλογής.

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ

Μετά την εγκυμοσύνη με ταλαιπωρούσαν 4-5 περιττά κιλά που δεν μπορούσα να χάσω με τίποτα. Στα Vivify με τη βοήθεια των ειδικών διαιτολόγων αισθητικών και γιατρών κατάφερα όχι μόνο να τα χάσω μέσα σε ένα μήνα χωρίς να κουραστώ, αλλά το κυριότερο έχω καταφέρει να τα διατηρήσω.

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΜΑΓΔΑ ΒΙΤΣΕΛΑ

Γνώρισα τα Vivify από μία θεραπεία σώματος που έλαβα ως δώρο σε κάποιο εμπορικό κέντρο. Η αισθητικός που συνάντησα μού σύστησε να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα ενεργοπαθητικής γυμναστικής για να βελτιωθούν τα σημεία χαλάρωσης στο σώμα μου. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα αν θέλετε να έχετε αποτέλεσμα γυμναστηρίου χωρίς κόπο και ιδρώτα.

ΜΑΓΔΑ ΒΙΤΣΕΛΑ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΕΛΙΝΑ ΒΕΝΕΡΗ

Επιθυμούσα από καιρό να κάνω κάτι για να φαίνεται το πρόσωπό μου πιο φρέσκο και ξεκούραστο, αλλά είχα ενδοιασμούς. Επισκέφτηκα το Vivify και αμέσως με κέρδισε ο επαγγελματισμός των ανθρώπων του. Η δερματολόγος έκανε διαγνωστικό έλεγχο και μου πρότεινε να κάνω μια μεσοθεραπεία προσώπου. Νιώθω πραγματικά ότι το πρόσωπό μου λάμπει!

ΕΛΙΝΑ ΒΕΝΕΡΗ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS

ΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με χώρους αδυνατίσματος και αισθητικής, λόγω κακής εμπειρίας σε μικρότερη ηλικία. Σε ένα εμπορικό κέντρο που βρέθηκα έτυχε να κερδίσω μια θεραπεία στο Vivify. Απόλαυσα τη θεραπεία στο πρόσωπο μου και είδα άμεση διαφορά στις λεπτές ρυτίδες των ματιών μου. Αποφάσισα να τους εμπιστευτώ… και δεν το μετανιώνω.

ΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δείτε όλα τα TESTIMONIALS