ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η πάροδος του χρόνου δεν φέρνει αλλαγές μόνο στην εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά φθείρει τον οργανισμό μας και εκ των έσω, επηρεάζοντας τις πολύ σημαντικές για την ελευθερία κινήσεων αρθρώσεις μας, όπως και τα οστά.

Οι φθορές των αρθρώσεων έρχονται φυσιολογικά με το πέρασμα των ετών ή μπορεί να εμφανιστούν σχετικά πρόωρα, ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας. Η καταπόνηση των αρθρώσεων λόγω της άθλησης, της ορθοστασίας ακόμα και τα ψηλά τακούνια σε καθημερινή βάση ή το υπερβολικό βάρος μπορεί να οδηγήσουν σε φθορά των χόνδρων  νωρίτερα από το φυσιολογικό.

Τα συμπτώματα αυτών των παθήσεων, όπως πόνος και δυσκαμψία, επηρεάζουν  την ποιότητα της ζωής μας και της καθημερινότητας μας.

Ευτυχώς η ιατρική έρευνα έχει καταφέρει πολλά όσον αφορά την πρόληψη των παθήσεων και την  αντιγήρανση των αρθρώσεων και είναι σίγουρο ότι θα πετύχει ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Επομένως οι τεχνικές αντιγήρανσης των αρθρώσεων αφορούν και σε ηλικίες στις οποίες τα ενοχλήματα είναι ελάχιστα ή μέτρια, με στόχο να προληφθούν σοβαρές εκφυλιστικές παθήσεις στο μέλλον. Εφαρμόζουμε όμως τις ίδιες τεχνικές σε ασθενείς που ήδη νοσούν, για να επιβραδύνουμε την εξέλιξη της πάθησής τους.

Οι συνηθέστερες παθήσεις που προλαμβάνονται ή βελτιώνονται θεαματικά με τη βοήθεια των αντιγηραντικών  θεραπειών είναι οι παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης ( αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία κ.ά.), χρόνιες τενοντίτιδες ( περιαρθρίτις ώμου, επικονδυλίτις αγκώνος, τενοντίτις αχιλλείου, κ.ά.), αρθρίτιδες ( γόνατος, χειρός ),τραυματισμοί, αθλητικές κακώσεις κ.ά.

Στα Vivify  θα βρείτε τις τρεις πιο σύγχρονες μεθόδους ορθοπαιδικής αντιγήρανσης που εφαρμόζονται από ιατρούς Ορθοπαιδικούς:

ΒΛΑΣΤΟ-ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η χρήση αυτόλογων βλαστοκυττάρων στην πάσχουσα περιοχή είναι η πιο σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνική για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας του γόνατος και της καρπομετακάρπιας άρθρωσης του χειρός.

ΚΟΛΛΑΓΕΝΕΣΗ

Η έγχυση εμπλουτισμένου κολλαγόνου με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας μπορεί να εφαρμοσθεί  σε όλα τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν ενοχλήματα. Είναι μια τεχνική που συμβάλλει στην καλή υγεία των αρθρώσεων και την αύξηση της αντοχής των οστών.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ Anti-aging

Με την έγχυση του υαλουρονικού νατρίου στις αρθρώσεις πετυχαίνουμε την αύξηση της λίπανσης και συμβάλλουμε στην προστασία του χόνδρου καθυστερώντας έτσι την εξέλιξη της αρθρίτιδας.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!