Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι πολυδιάστατη διότι πρέπει να ελέγξουμε την συσσώρευση των τοξινών, να μειώσουμε την περίσσεια αποθηκευμένου λίπους, να εξαλείψουμε το μεσοκυττάριο νερό, να βελτιώσουμε τη μικρο-κυκλοφορία, ώστε να αποβληθούν τα υπολείμματα από τα παραπάνω και να τονώσουμε τον ιστό. 

Η επιστήμη της κοσμετολογίας χρησιμοποιεί διάφορα δραστικά συστατικά στις συνθέσεις των καλλυντικών που εφαρμόζουν οι σύγχρονες αισθητικές και ιατρικές θεραπείες για την κυτταρίτιδα, τα οποία φαίνεται ότι βοηθούν στη μείωσή της.

Καφεΐνη

Η καφεΐνη είναι μια υδρόφιλη ουσία που βρίσκεται στους κόκκους, τα φύλλα και τους καρπούς του τσαγιού, του καφεόδεντρου και άλλων φυτών.

Η σύγχρονη κοσμετολογία έχει αποδεχθεί ότι η καφεΐνη έχει ισχυρή λιπολυτική δράση, καθώς απελευθερώνει το ένζυμο λιπάση που συρρικνώνει τα λιποκύτταρα.

Παράλληλα έχει την ικανότητα να απομακρύνει τα περιττά υγρά με αποτέλεσμα να μειώνεται ο όγκος των λιποκυττάρων.

Η καφεΐνη έχει την ιδιότητα να διεισδύει εύκολα στο δέρμα, ανεβάζει η θερμοκρασία στους ιστούς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ως αποτέλεσμα βοηθά επιπρόσθετα για τη μείωση του λίπους.

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες αντιμετωπίζει το πρήξιμο και αποσυμφορεί το λιπώδη ιστό.

Αυτοί οι λόγοι εξηγούν γιατί πολλά σύγχρονα καλλυντικά για την καταπολέμηση του χαλαρού δέρματος και της κυτταρίτιδας, εμπεριέχουν καφεΐνη στη σύστασή τους.

Κισσός

Τα φύλλα κισσού είναι πολύ ευεργετικά για τον καθαρισμό και την ανανέωση της επιδερμίδας.

Το λάδι Κισσού, χρησιμοποιείται συχνά τόσο για την απομάκρυνση των κατακρατούμενων υγρών, λίπους και τοξινών, όσο και για την αποσυμφόρηση των φλεβών σε περιπτώσεις φλεβίτιδας.

Τα κύρια συστατικά του είναι τα καροτενοειδή που παρουσιάζουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή προϊόντων αδυνατίσματος.

Πιπέρι καγέν

Το πιπέρι έχει την ικανότητα να ζεσταίνει με φυσικό τρόπο το σώμα, με αποτέλεσμα να προκαλείται μια αίσθηση καύσου,να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και να διεγείρεται η λειτουργία της λέμφου.

Η τακτική κατανάλωσή του μπορεί να βοηθήσει στην αποβολή τοξινών από το σώμα και να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στους μηρούς.

Φύκια

Τα θαλάσσια φύκια απορροφούν ανόργανα στοιχεία από τον βυθό της θάλασσας και είναι προικισμένα με αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην ενίσχυση του οργανισμού και την γενικότερη σωστή λειτουργία του.

Η αισθητική κοσμετολογία τα χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας καθώς ενεργοποιούν τις καύσεις και παρεμποδίζουν την συσσώρευση υγρών και λίπους.

Το έλαιο φυκιών χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε ιώδιο φαίνεται να έχει ευεργετική δράση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Τεχνολογία και λειτουργία Δραστικών Συστατικών

Ωστόσο, για να είναι τα δραστικά αυτά συστατικά αποτελεσματικά θα πρέπει να βρίσκονται στις κατάλληλες συγκεντρώσεις και το σημαντικότερο, να μπορούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας να διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

Η θεραπεία Biocomplex, που συστήνεται για την ταχύτατη καταπολέμηση της κυτταρίτιδα, χρησιμοποιεί ένα μοναδικός συνδυασμό 12 λιπολυτικών και συφικτικών δραστικών συστατικών όπως καφεΐνη, κισσός, εκχυλίσματα ροδιού, σόγιας, λυκίσκου συντελεί στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας στα επιδερμικά κύτταρα, στην ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης και το μπλοκάρισμα της ανομοιόμορφης διόγκωσης των λιποκυττάρων, στην αποσυμφόρηση της λέμφου και στην αποβολή των περιττών υγρών και τοξινών.

Η θεραπεία Cellu-System συνδυάζει συντονισμένη και ενισχυμένη δράση υπερήχων με μία εξαιρετικά δραστική φόρμουλα αποτοξίνωσης και λείανσης.

Η έντονη λιπολυτική δράση της καφεΐνης και η αύξηση της οξυγόνωσης των ιστών μέσω της δράσης των θαλασσίων φυκιών επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας όσο και στην αποκατάσταση της όψης και της υφής του δέρματος.

Η Sculpt Zone είναι θεραπεία για εξάλειψη συσσωρευμένου λίπους, κυτταρίτιδας και απώλεια πόντων.

Οι ισχυροί λιποδιαλυτές “Pepper Slim Active” και “Pink Pepper” βοηθούν να ρευστοποιηθεί η λιπώδης μάζα, να παραχθούν λιπαρά οξέα τα οποία θα αποτελέσουν μια ενεργειακή πηγή για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την ανομοιογενή λιπογένεση, συντελώντας έτσι και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδα.

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403