Το τοπικό πάχος είναι συσσωρευμένο επιλεκτικά σε συγκεκριμένα σημεία -λιποαποθήκες- στις γυναίκες στους γλουτούς και στους μηρούς ενώ στους άνδρες στην περιοχή της κοιλιάς δημιουργώντας το γνωστό »σωσίβιο». 

Άλλες περιοχές στις οποίες αποθηκεύεται λίπος είναι η περιοχές των μπράτσων, η πλάτη και τα πόδια.

Όταν το τοπικό πάχος παρά τη σωστή διατροφή και την άσκηση επιμένει, κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή πιο αποτελεσματικών μεθόδων.

Η αντιμετώπισή του -ανάλογα πάντα με την έκταση του προβλήματος- μπορεί να επιτευχθεί με σύγχρονες, μη επεμβατικές μεθόδους πέραν των χειρουργικών επεμβάσεων (δερμολιπεκτομές, λιποαναρρόφηση), με άμεσα αποτελέσματα, ανώδυνα, χωρίς επιπλοκές και χωρίς αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εξαντλητικές δίαιτες και η άσκηση δεν επιφέρουν μείωση του τοπικού πάχους διότι σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο γενετικός παράγοντας.

Τα τελευταία χρόνια οι κλινικές μελέτες διαφόρων ερευνητών απέδειξαν ότι τα λιποκύτταρα όταν εκτεθούν σε ψύχος, δηλαδή θερμοκρασία υπό το μηδέν, κρυσταλλοποιούνται και στη συνέχεια αποπίπτουν και αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Αυτό οδήγησε στην δημιουργία της κρυολιπόλυσης, μιας σύγχρονης τεχνικής λιποδιάλυσης που επεμβαίνει ιδιαίτερα στα σημεία που το πάχος επιμένει.

Η θεραπεία στηρίζεται ακριβώς στην αντίδραση του λιπώδους ιστού όταν εκτεθεί σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 4°C για διάρκεια μεγαλύτερη των 30 λεπτών.

Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη και πραγματοποιείται με ένα μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας.

Εφαρμόζουμε στις επίμαχες περιοχές την ειδική κεφαλή του μηχανήματος η οποία δρα κατευθείαν πάνω στο περίσσιο λίπος και το ψύχει στη θερμοκρασία που το έχουμε ρυθμίσει.

Αφήνουμε για λίγο διάστημα να δράσει, τα λιποκύτταρα παγώνουν με αποτέλεσμα την απόπτωση και την αποβολή τους μέσω της λέμφου.

Η θεραπεία Κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας, άνω των 18 ετών.

Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι περιοχές του σώματος που συσσωρεύεται το τοπικό πάχος, όπως είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά, η μέση και η εσωτερική πλευρά των γονάτων, χρησιμοποιώντας κάθε φορά την ειδική κεφαλή καμπάνα, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.

Από την πρώτη συνεδρία έχουμε απώλεια λίπους και τα αποτελέσματα είναι ορατά και διαρκούν, ενώ μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Με τη θεραπεία κρυολιπόλυσης Medi Frozen επιτυγχάνουμε:

  • Μείωση πόντων στις περιοχές εφαρμογής.
  • Βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας και αύξηση του μεταβολισμού.
  • Μείωση του λιπώδους ιστού.

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας.
  • Συναινώ στο ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σχετικά με τις υπηρεσίες σας που με ενδιαφέρουν. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Η Vivify λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη Δήλωσή μας περί Εμπιστευτικότητας (Privacy Statement) κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403