ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 190€

Μειώστε 80% σε 30 μέρες την όψη φλοιού πορτοκαλιού

Το πακέτο Power Cellusystem περιλαμβάνει 3 πρωτοποριακές μεθόδους για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας μόνο με 190€ από 417€.

Το πρόγραμμα Power Cellusystem περιλαμβάνει τις θεραπείες Dioxigenesis, LPG και Cellusystem Therapy στην τιμή των 190€.

Ο συνδυασμός των καινοτόμων μεθόδων προσφέρει ορατά αποτελέσματα στη σιλουέτα σας, με αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας και σημαντική βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Dioxigenesis

Η μέθοδος Dioxigenesis καταπολεμά την κυτταρίτιδα με την έγχυση αερίου διοξειδίου του άνθρακα. Πρόκειται για μια ανώδυνη και ασφαλή θεραπεία που αξιοποιεί τις ιδιότητες του διοξειδίου του άνθρακα. Το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι τοξικό -συνιστά προϊόν του μεταβολισμού καθώς παράγεται φυσικά από τα κύτταρα του σώματος. Η χρήση του συμβάλλει στην απελευθέρωση υγρών από τους ιστούς, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του δέρματος και περιορίζει την κυτταρίτιδα.

LPG

Η θεραπεία LPG πετυχαίνει λιποδιάλυση και λιπογλυπτική του σώματος με μη επεμβατικό τρόπο, προσφέροντας γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Η μέθοδος συνδυάζει μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση με τεχνολογικά μέσα και συμβάλλει στη μείωση πόντων, τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Ενισχύει επιπλέον τη λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση και συνδράμει αποτελεσματικά στη σμίκρυνση των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα τη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Cellusystem Therapy

Η μέθοδος Cellusystem Therapy αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα με ένα ισχυρό συνδυασμό συστατικών προσφέροντας ορατά αποτελέσματα. Ο συνδυασμός καφεΐνης, κισσού και θαλάσσιων φυκιών συμβάλλει στη λιποδιάλυση, αυξάνει τη μεταβολική δραστηριότητα και καταπολεμάει την κυτταρίτιδα. Η μέθοδος πετυχαίνει την αποσυμφόρηση του λιπώδους ιστού, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που εντοπίζεται στο σώμα.

Απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα στα VIVIFY

Εμπιστευτείτε τα κέντρα Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης VIVIFY για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα στο σώμα σας.

Το επιστημονικό προσωπικό των VIVIFY προσεγγίζει το κάθε περιστατικό με ξεχωριστό και εξατομικευμένο τρόπο.

Προσφέρεται αξιολόγηση του κάθε προβλήματος και συνδυαστικές λύσεις για την αντιμετώπισή του, που περιλαμβάνουν και προγράμματα διατροφής από εξειδικευμένους διατροφολόγους.

Επωφεληθείτε της προσφοράς Power Cellusystem και δηλώστε το ενδιαφέρον σας στη φόρμα που ακολουθεί.

Το πακέτο θεραπειών Power Cellusystem περιλαμβάνει 3 πρωτοποριακές μεθόδους για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας μόνο με 190€ από 417,50 €.

Συμπληρώστε σήμερα την παρακάτω φόρμα προσφοράς!

Η προσφορά λήγει σε:

Φορμα Προσφορας

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403