ΠΡΟΣΦΟΡΑ IPL CRYOLYSSIS ΜΟΝΟ ΜΕ 135€

Ανώδυνη, Γρήγορη, Μόνιμη Αποτρίχωση Μπικίνι σε 8 συνεδρίες

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην περιοχή του μπικίνι μια για πάντα με την πρωτοποριακή μέθοδο IPL Cryolyssis.

Επωφεληθείτε της νέας προσφοράς των VIVIFY και προσφέρετε στο δέρμα σας την περιποίηση που του αξίζει.

Το πακέτο θεραπειών IPL Cryolyssis περιλαμβάνει 8 συνεδρίες για την αποτρίχωση της περιοχής του μπικίνι μόνο με 135€ από 290€.

IPL Cryolyssis: η πλέον προηγμένη λύση στην αποτρίχωση

Οι κοινές μέθοδοι αποτρίχωσης είναι εξαιρετικά χρονοβόρες, οικονομικά ασύμφορες εξαιτίας της επανάληψης και παρέχουν προσωρινό αποτέλεσμα. Σε πολλές περιπτώσεις, όπως στην αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι, μπορεί να αποβούν και επικίνδυνες λόγω της ακούσιας πρόκλησης τραυματισμών. Η μέθοδος IPL αποτελεί τη μετεξέλιξη των laser τεχνικών και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Διενεργείται με τη χρήση συσκευών έντονου παλμικού φωτός οι οποίες παράγουν φιλτραρισμένη φωτεινή ενέργεια μεγάλης ισχύος. Η ενέργεια απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια, καταστρέφοντας τον θύλακα της τρίχας.

4 λόγοι να επιλέξετε IPL Cryolyssis

1. Μόνιμο αποτέλεσμα. Η αποτρίχωση στο μπικίνι με τη μέθοδο IPL διαρκεί για πάντα.

2. Ανώδυνη αποτρίχωση. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε σύντομο χρόνο και δεν προκαλεί πόνο.

3. Αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Η μέθοδος IPL δεν επηρεάζει την επιδερμίδα όπου εφαρμόζεται η αποτρίχωση και δεν προκαλεί ουλές ή σημάδια.

4. Ορατή βελτίωση αμέσως. Η μέθοδος IPL προσφέρει βελτίωση από την πρώτη συνεδρία. Η εξατομικευμένη θεραπεία αποτρίχωσης παρέχει αισθητή και ορατή μείωση της τριχοφυΐας άμεσα.

Αποκτήστε λείο και απαλό δέρμα χωρίς τριχοφυΐα στα VIVIFY

Επισκεφτείτε τα κέντρα Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης VIVIFY για να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα στην περιοχή του μπικίνι οριστικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό των VIVIFY παρέχει εξατομικευμένη αξιολόγηση σε κάθε περιστατικό και προτείνει τις πλέον κατάλληλες λύσεις για τη δική σας περίπτωση.

Μην χάσετε τη νέα προσφορά για αποτρίχωση με IPL Cryolyssis, δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στη φόρμα παρακάτω.

Το πακέτο θεραπειών περιλαμβάνει 8 συνεδρίες αποκλειστικά για την περιοχή του μπικίνι μόνο με 135€ από 290€.

Συμπληρώστε σήμερα την παρακάτω φόρμα προσφοράς!

Η προσφορά λήγει σε:

Φορμα Προσφορας

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.
Vivify Κηφισιάς
T: 210 80 80 170
Vivify Γλυφάδας
T: 210 89 40 403