ΠΡΟΣΩΠΟ

Κερδίστε 10 χρόνια νεότητας!

Ενυδάτωση. Ποικίλοι παράγοντες επηρεάζουν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας σας, με αποτέλεσμα το δέρμα να αφυδατώνεται και να εμφανίζει λεπτές γραμμές. Αποκαταστήστε τη λάμψη και την ομορφιά του προσώπου σας, προσφέροντάς του την φροντίδα που έχει ανάγκη.

Σύσφιξη. Περισσότερες από 10 εξειδικευμένες θεραπείες σύσφιξης για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, υπόσχονται να επαναφέρουν τη σφριγηλότητα του προσώπου σας για να χαρείτε στο έπακρο την επιδερμίδα σας.

Αντιγήρανση. Ο χρόνος αποτελεί εχθρό της επιδερμίδας του προσώπου σας καθώς αποτυπώνει τα σημάδια του σε κάθε πτυχή της. Νικήστε τη μάχη ενάντια στον χρόνο μέσω των πρωτοποριακών θεραπειών μας και απολαύστε τον πιο νεανικό εαυτό σας!

Ανάπλαση. Η ανάπλαση, η αναδόμηση και η διατήρηση της ποιότητας ενός νεανικού δέρματος αποτελούν στόχοι κάθε γυναίκας. Ξεγελάστε τον χρόνο με τις σύγχρονες, εξειδικευμένες θεραπείες των VIVIFY.

Πανάδες, Δυσχρωμίες, Ευρυαγγείες. Αποκαταστήστε την ανομοιομορφία στην απόχρωση του προσώπου σας, με εξειδικευμένες και ανώδυνες θεραπείες που σας προσφέρουν απαλή επιδερμίδα με φυσικό, ομοιόμορφο χρώμα.

Ακμή. Γεμίστε αυτοπεποίθηση και σταματήστε να κρύβετε τον πιο εντυπωσιακό σας εαυτό εξαιτίας της ακμής. Αποκτήστε λεία επιδερμίδα, απαλλαγμένη από σπυράκια και σημάδια και απολαύστε το καθαρό σας Προσωπο.

Αισθητική Δερματολογία. Προλάβετε ή και αντιμετωπίστε με σύγχρονες ιατρικές μεθόδους τις παθήσεις του δέρματος, κυρίως αισθητικής φύσεως, που σας ταλαιπωρούν.

Γιατί να επιλέξω τα Vivify;

Στα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης VIVIFY αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η επιστήμη της κοσμετολογίας προκειμένου να καλύπτουμε τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.

Επισκεφτείτε μας για να εντοπίσουμε από κοινού τι χρειάζεται το Προσωπο σας για να διατηρείται υγιές, λαμπερό και νεανικό.

Διαγνωστικό Προσώπου

Professional Skin Analyzer 3 σε 1

Βρείτε την κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Το Professional Skin Analyzer 3 σε 1 είναι μια μοναδική υπηρεσία που με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αναλύει την επιδερμίδα του προσώπου σε βάθος σκανάροντάς την.

Με την πλήρη και λεπτομερή του διάγνωση, ο ειδικός γιατρός εντοπίζει με απόλυτη ακρίβεια τα επίπεδα κολλαγόνου, ορμονών, ενυδάτωσης και κούρασης, αξιολογεί τις ανάγκες σας και σας καθοδηγεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση για την εξυγίανση της επιδερμίδας σας.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.