ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η μείωση της ελαστικότητας του δέρματος και η χαλάρωση αφορούν εκτός από το πρόσωπο και το σώμα. Περιοχές όπως  τα χέρια, η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα θεωρούνται οι πιο επιρρεπείς σε χαλάρωση.

Παράγοντες που προκαλούν χαλάρωση είναι κυρίως η μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους, το έντονο stress , ορμονικές διαταραχές, οι κακές διατροφικές συνήθειες κλπ.

Η χαλάρωση διακρίνεται σε επιδερμική και μυϊκή.

Ειδικότερα, αιτία για την επιδερμική χαλάρωση είναι η αραίωση που επέρχεται στις ίνες κολλαγόνου και της ελαστίνης, οι οποίες φυσιολογικά σχηματίζουν πλέγμα και στηρίζουν το δέρμα. Βελτιώνεται με καλλυντικές και μηχανολογικής φύσεως θεραπείες, όπως οι ραδιοσυχνότητες,  που ενισχύουν την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας.

Αιτία της μυϊκής χαλάρωσης είναι η ατροφία των μυϊκών ινών και η αδυναμία τους  να συγκρατήσουν το δέρμα. Βελτιώνεται  με μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας και παθητική γυμναστική.

Η σύσφιξη της επιδερμίδας δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί συνήθως απαιτείται  η βελτίωση και των δυο ειδών χαλάρωσης , γι’ αυτό χρειάζεται συνδυαστική, επιδερμική και μυϊκή, σύσφιξη.

Φορμα Προσφορας

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

RF BODY

ELECTRO STIMULATOR

TRANSFORM ELECTRO

REGENESIS

TIGHTENING ARM THERAPY

ULBODY

CRYO-PRO