ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Τα μαλλιά αποτελούν κάτι περισσότερο από κομμάτι του εαυτού της γυναίκας και μαρτυρούν την προσωπικότητά της σε κάθε εμφάνιση της καθημερινής της ζωής.

Μακριά ή κοντά, ίσια, σπαστά ή σγουρά, τα γυναικεία μαλλιά αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ αλλά και τη στάση κάθε γυναίκας απέναντι στην ίδια και τους άλλους. Θεωρείται απαραίτητο μέσο για την έκφραση του αισθησιασμού της και αναγκαίο στοιχείο για την τόνωση της αυτοπεποίθησής της.

Η τριχόπτωση και η τάση για αραίωση του τριχωτού της κεφαλής αφορούν και τις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου -δεν ταλαιπωρούν αποκλειστικά τους άνδρες.

Οι σύγχρονες θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με τα μαλλιά.

Οι καινοτόμες μέθοδοι δρουν θεραπευτικά ενισχύοντας την ποιότητα και την ποσότητα των τριχών και προληπτικά, προκειμένου να επιβραδύνεται η εξέλιξη της τριχόπτωσης ή της αραίωσης των μαλλιών.

Hair Toner: Αποτελεί μία μη επεμβατική θεραπεία που εφαρμόζεται με σκοπό την πρόληψη και την αναστολή του φαινομένου της τριχόπτωσης στις γυναίκες. Η θεραπευτική μέθοδος πετυχαίνει την τόνωση και την ενδυνάμωση του θύλακα της τρίχας, καθώς και την προστασία της δομής των μαλλιών.

Hair Botox – Keratin: Η θεραπεία απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας που επιθυμούν να επαναφέρουν τη λάμψη και τη στιλπνότητα στα μαλλιά τους. Με την πρωτοποριακή μέθοδο που εφαρμόζεται επιτυγχάνεται η αναδόμηση της κερατίνης στα κατεστραμμένα σημεία των μαλλιών. Η φόρμουλα Botox – Keratin παρέχει βαθιά αναδόμηση και λείανση σε μαλλιά κάθε μήκους.

Head Hair: Είναι η πλέον σύγχρονη θεραπεία που συστήνεται για την ενδυνάμωση των μαλλιών σε γυναίκες που ταλαιπωρούνται από τριχόπτωση και αραίωση. Προσφέρει ορατά αποτελέσματα λίγες ημέρες μετά την εφαρμογή της και πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ενέσιμης μεσοθεραπείας. Η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενης και εφαρμόζεται στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, αυξάνοντας την τριχοφυΐα.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!