ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Diamond PlusΤο Σώμα σας αξίζει την καλύτερη φροντίδα που μπορείτε να του προσφέρετε για να διατηρείται νέο και υγιές.

Στα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης VIVIFY αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η επιστήμη της κοσμετολογίας προκειμένου να καλύπτουμε τις δικές σας ανάγκες με πάνω από 40 Θεραπείες Σώματος χωρισμένες σε 5 Πυλώνες Ομορφιάς & Ευεξίας προκειμένου να βρείτε αυτή που ταιριάζει ιδανικά σε εσάς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητές σας.

1. Κυτταρίτιδα. Εξαφανίστε την όψη φλούδας πορτοκαλιού από το Σωμα σας, με επιστημονικές μεθόδους που δρουν αποτελεσματικά ενάντια στην κυτταρίτιδα. Απολαύστε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

2. Τοπικό Πάχος. Αντιμετωπίστε τα επίμονα «παχάκια» που αντιστέκονται σε δίαιτες και προπονήσεις. Διώξτε το τοπικό πάχος με τη συνδρομή αποτελεσματικών μεθόδων που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως.

3. Θεραπείες Spa. Απολαύστε τα δώρα που μας προσφέρει η Φύση, τα οποία σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιατρικές μεθόδους στα VIVIFY, δύνανται να σας προσφέρουν πλούσιες εμπειρίες ομορφιάς και αναζωογόνησης.

4. Ολικό Αδυνάτισμα. Επαναφέρετε το Σωμα σας στα ιδανικά κιλά του, με εξελιγμένες τεχνολογικές και ιατρικές μεθόδους που σας προσφέρουν ορατά αποτελέσματα. Χάστε τα περιττά κιλά σας και αναπτερώστε την αυτοπεποίθησή σας.

5. Σύσφιξη σώματος. Ενισχύστε τη μυϊκή ενδυνάμωση στο Σωμα σας και συμβάλετε στην διατήρηση της καλής του υγείας, με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικά θεραπείες σύσφιξης των VIVIFY, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

Διαγνωστικό Σώματος

Professional Lipoanalyser

Κάνετε τον πιο σύγχρονο διαγνωστικό έλεγχο για το σώμα σας.

Το Professional Lipoanalyzer, μέσω της ηλεκτρικής αγωγιμότητας, δίνει στον ειδικό διατροφολόγο σε λίγα μόνο λεπτά λεπτομερείς πληροφορίες για την κατάσταση του σώματός μας ως προς το λίπος, τη μυική μάζα και την κατανομή τους, το ποσοστό ενυδάτωσης, τον βασικό μεταβολισμό κ.ά.

Με βάση τις αναλυτικές μετρήσεις, ο ειδικός σάς καθοδηγεί στην καταλληλότερη θεραπεία και διατροφή.

Πρόκειται για τον πιο εξελιγμένο διαγνωστικό έλεγχο σώματος που σε συνδυασμό με τον δείκτη BMI παρέχει μια συνολική εικόνα του σώματός σας και των στόχων που μπορείτε να θέσετε.

Νέος Πελάτης; Δοκιμάστε τη Θεραπεία που Επιθυμείτε!

Κλείστε Σήμερα Ραντεβού Κερδίζοντας 40% στην 1η Επίσκεψη ή Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για Ραντεβού Ενημέρωσης Χωρίς Χρεώση.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.
Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.

Υπολογίστε το δείκτη μάζας του σώματος σας με την παρακάτω φόρμα

Ο δείκτης μάζας σώματος σας είναι


Κάτω από 18,5 : Ελλιποβαρής
18,5-25 : Φυσιολογικό
25-30 : Υπέρβαρος
30-35 : Α’ βαθμός παχυσαρκίας
35-40 : Β’ βαθμός παχυσαρκίας
Πάνω από 40 : Νοσηρή παχυσαρκία