ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Τοπικο Παχος – 5 Σύγχρονες Λύσεις για να Απαλλαγείτε Οριστικά

Το τοπικο παχος ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, ανεξάρτητα από το βάρος του σώματός τους.

Τα «ψωμάκια», τα «πιασίματα» στη μέση, η συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε αδύνατα και εύσωμα άτομα.

Το τοπικο παχος προκύπτει από την ανώμαλη και υπερβολική εναπόθεση λίπους σε σημεία του σώματος από τα οποία είναι δύσκολη η απώλειά του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εξαντλητικές δίαιτες και η άσκηση δεν επιφέρουν μείωση του τοπικού πάχους διότι σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο γενετικός παράγοντας.

Όταν το τοπικο παχος παρά τη σωστή διατροφή και την άσκηση επιμένει, κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή πιο αποτελεσματικών μεθόδων.

Η αντιμετώπισή του -ανάλογα πάντα με την έκταση του προβλήματος- δύναται να επιτευχθεί με σύγχρονες, μη επεμβατικές μεθόδους.

Οι θεραπείες ενάντια στο τοπικο παχος εστιάζουν στη διάλυση του λιπώδους ιστού στα σημεία του σώματος όπου έχει συσσωρευτεί.

Τοπικο Παχος – Ποια θεραπεία να επιλέξω;

Τοπικο Παχος & Λύσεις. Βρείτε τη θεραπεία που σας ταιριάζει ή συμπληρώστε τη φόρμα για να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Cavitation: Η θεραπεία συνιστά την πλέον δραστική μέθοδο λιπογλυπτικής που προκαλεί ορατή απώλεια τοπικού λίπους. Είναι απόλυτα ασφαλής και κατάλληλη για την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα χέρια και τις περιοχές εσωτερικά των γονάτων.

Multi Polar RF & Vacuum: Η μέθοδος δρα ενάντια στο τοπικο παχος, την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση της επιδερμίδας. Είναι απολύτως ασφαλής στην εφαρμογή της στα σημεία όπου εντοπίζεται συσσώρευση λίπους και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Messotherapy: Η θεραπεία γίνεται με microneedling και προσφέρει με ανώδυνο τρόπο δραστική μείωση του τοπικού λίπους. Είναι κατάλληλη για τα σημεία του σώματος όπου συσσωρεύεται λίπος και εντοπίζονται κυτταρίτιδα, ραγάδες και γήρανση.

Κρυολιπόλυση: Η πλέον σύγχρονη θεραπεία για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς, τους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα και τα χέρια. Η μέθοδος αντικαθιστά τη παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, καταστρέφοντας αναίμακτα τα λιποκύτταρα στις προβληματικές περιοχές.

M-Cure: Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία συστήνεται για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας κάθε σταδίου. Με τη χρήση δραστικών συστατικών, όπως λεκιθίνη σόγιας και καφεΐνη, πετυχαίνεται σύσφιξη στην επιδερμίδα.

Γιατί να επιλέξω τα Vivify;

Στα κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης VIVIFY θα βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση για το πρόβλημα τοπικού πάχους που αντιμετωπίζετε.

Το επιστημονικό προσωπικό των VIVIFY έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να αντιμετωπίζει κάθε ενδιαφερόμενο με ξεχωριστό, εντελώς εξατομικευμένο τρόπο.

Η κατάσταση του σώματός σας αξιολογείται και σας προτείνονται η κατάλληλη θεραπεία, ή ο συνδυασμός μεθόδων, ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς.