ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Τοπικο Παχος – Ποια θεραπεία να επιλέξω;

Τοπικο Παχος & Λύσεις. Βρείτε τη θεραπεία που σας ταιριάζει ή συμπληρώστε τη φόρμα για να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Cavitation: Αποτελεί την πιο ασφαλή, δραστική, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής που προκαλεί απώλεια τοπικού λίπους.

Η θεραπεία συστήνεται για τις περιοχές της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, των χεριών και για το εσωτερικό μέρος των γονάτων.

Multi Polar RF & Vacuum: Είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία που δρα συνδυαστικά ενάντια στο τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την επιδερμική χαλάρωση.

Εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια σε κάθε σημείο του σώματος που χρειάζεται λιποδιάλυση και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Messotherapy: Συστήνεται για όλα τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν συσσώρευση λίπους, κυτταρίτιδα, ραγάδες και γήρανση της επιδερμίδας.

Εφαρμόζεται με τη χρήση μικροβελόνων και προσφέρει με ανώδυνο τρόπο δραστική μείωση του τοπικού λίπους.

Ιατρική Κρυολιπόλυση: Αποτελεί μια καινοτόμα θεραπεία που αντικαθιστά τη γνωστή λιποαναρρόφηση, προσφέροντας αναίμακτη και εντελώς ακίνδυνη καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση λίπους.

Είναι ιδανική για την κοιλιά, τους μηρούς, τα γόνατα, τα χέρια και τους γλουτούς.

M-Cure: Πρόκειται για μία θεραπεία μη ενέσιμης μεσοθεραπείας που συστήνεται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των σταδίων.

Είναι ιδανική για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και την επίτευξη σύσφιξης στην επιδερμίδα.

Γιατί να επιλέξω τα Vivify;

Στα Vivify έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε κάθε περιστατικό τοπικού πάχους.

Με τη βοήθεια νέων τεχνικών και θεραπειών πετυχαίνεται η καταπολέμηση της τοπικής συσσώρευσης λίπους δραστικά και άμεσα.

Μετά από αξιολόγηση, σας προτείνουμε την κατάλληλη θεραπεία ή συνδυασμό θεραπευτικών μεθόδων για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Τα VIVIFY είναι η πιο φρέσκια, δυναμική & πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της επιστημονικής ομορφιάς.Κλείστε Σήμερα Ραντεβού για να μας Γνωρίσετε!

Φορμα Προσφορας

-40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς. Εξαιρούνται όλες οι ιατρικές θεραπείες.